CallamityJane -> RE: Šo vas je povrijedilo na Ringeraji? (30.9.2010 10:30:28)
|
Na ova gore napisana medjusobna asikovanja i udvaranja se necu obazirati nego po prvi put necu off topicariti nego odgovoriti na temu..... Na raji me moze povrijediti samo ako neka od mama postavi temu nesto u vezi zdravlja djeteta a na tu temu se ne odgovori po pola dana, iako se u medjuvremenu pune stupci u bircu i slicnim temama od kojih nema neke stvarne koristi sem zadovoljavanja nase potrebe za mahalanjem. Na raji je to dosta manje prisutno nego na drugim forumima ali ima toga. A ove prepirke tipa tvoj stav je suprotan mom i ti nisi u pravu, ja jesam u pravu ostavite za igraliste. Ako imam misljenje vezano za temu kazem ga, bez suvisnog razglabanja. Ukoliko mi je neko dao valjane argumente koji su u suprotnosti sa mojim i cak imaju vise tezine od mojih uvazicu ih i katkada promijeniti misljenje o toj temi, jer tako odrasle osobe razmisljaju. Ne mozete drage cure biti uvijek u pravu i ici glavom kroz zid, uvazite i druga misljenja i nije sramota ako vas neko ubijedi da niste bile u pravu. Cijeli zivot se raste i sazrijeva, ne mozes ti doci u 30-te godine i reci eto sad sam zrela osoba, ne ide to tako.
|
|
|
|