njanja -> RE: vezanost za tetu u vrtiću (1.10.2010 10:13:45)
|
Meni se čini da se i tvoj muškić jako dopada teti Nini jer bi ona u suprotnome malo manje ga nosala i bila s njim s obzirom na ostalu djecu. Meni je to što si opisala PREDIVNO, dijete se sa praktički nepoznatom osobom, osijeća SIGURNO I VOLJENO i mislim da sve mame koje imamo djecu u vrtiću tome težimo.... Sijećam se kad je jan prije 6 mj imao jedan dojmljiv susret sa tetom N. koja je bila nma GO pa se nisu vidjeli cca 2-3 tj i kad su se zagrlili, kada je on potrčao prema njoj, ja sma se skoro rasploakala, grlo mi se stisnulo koliko je to bilo simpatično, tada sam znala da mogu biti potpuno mirna što je 8 h u jalsicama jer je tamo netko DO KOGA MU JE STALO i KOME VJERUJE.... Sijećam se te svoje teme i da su mi neke dorumašice napisale: šta nisam ljubomorna??? Meni je ovo tvoje u svakom slučaju jako slatko, mislim da će i njega proći ta opsjednutost da je po cijeli dan na njoj, ali da će mu i dalje ostati jako posebna...Eto Jan još ne priča, ali kada ja kažem: čeka te teta N., on sav sretan viče TAAAAAA
|
|
|
|