|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Eugenika
4.10.2010 16:11:20   
Thea
http://www.24sata.hr/news/sok-na-bbc-ju-ugusila-bih-dijete-da-mu-prekinem-bol/193911/

sad sam vidjela ovaj članak i ostala zgrožena....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Eugenika
4.10.2010 16:14:51   
ivanaa
Čuj neznam..nije da bi nazvala brižnom majkom..al nebi abortus nazvala ni ubojstvom.Pretjerala je doista al više je onih koji pretjeruju s uzvikivanjem da je ab ubojstvo a majke ubojice.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 2
4.10.2010 17:12:18   
Thea
Ma što se tiče abortusa ne znam niti sama jer dok se ne nađeš u toj situaciji nisi ni sam pametan...Ali ako bi mi dijete bilo bolesno da bi mogla ubiti to dijete??? nema šanse....Tu sam potpuno protiv njenog mišljenja...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 3
4.10.2010 19:04:26   
ivanaa
Znaš kaj vidla sam zaista stotine umirućih i eutanazija je spas.Ali vlastito dijete...hm...spas ili ubojstvo.Neznam.Ja sam za eutanaziju starijih i umirućih no vlastito dijete,al opet svatko je nečije dijete.Teška tema.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 4
4.10.2010 20:07:38   
Thea
šo se tiče starih ljudi koji umiru za njih je eutanazija spas jer znam kako je to..Moj deda je 4 godine bio u krevetu ,u pelenama,gubio se,bolilo ga je i da nam je tad netko rekao da je moguća eutanazija sigurno bi pristali jer bi mu to bio spas..Ali ubiti vlastito dijete koje sam nosila 9 mjeseci pod srcem ..radije bi i sebe ubila sa njim..

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 5
5.10.2010 14:06:39   
natalijax
bez riječiuser posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 6
5.10.2010 16:21:11   
Anoniman
Ne bih to mogla napraviti svom djetetu..user posted image

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 7
5.10.2010 21:54:06   
Anoniman
Bože sačuvaj!
To je sve što ću reći!
Svi znate moje mišljenje o ovoj temi pa nema potrebe da se ponavljam.

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8
6.10.2010 18:20:17   
cokolada
jako delikatna tema
ne bih osudivala nikoga jer sam se sama nasla u slicnoj situaciji kada mi je brat umirao u jakoj boli ja sam se samo molila neka sto prije umre jer to vise nisam mogla gledati iako sam znala koliko ce mi nedostajati

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!