Anoniman -> Odgulili prvi dan (5.10.2010 11:43:24)
|
Evo i nas. G. je danas krenuo u jaslice. Odmah na početku se rasplakao jer je tata otišao, a on bi s tatom. To je prestalo brzo i ušao je nekako u sobu s djecom. Bilo ih je samo troje kad je on stigao. Svi su veći od njega, imaju oko 2 godine. Držao se za mene i oće se sa svime igrati, ali ako sam ja blizu. To je normalno valjda pa nisam to ni doživjela kao nešto strašno. kad bi se zaigrao, ja bi se maknula da vidim kako reagira. Ubrzo me počinje tražit pogledom i plakati, ali nije to nikakav strašan plač. Bili smo 2 sata. pojeo je kruh i eurokrem koji su bili za doručak. Ja sam ga nahranila. Do 10 sati se skupilo 8 ili 9 klinaca i došao je jedan mali koji je mlađi od njega tjedan dana tako da mislim da će mu on biti kompić. Njih dvojica su najmanji. Ovi veliki se zaigraju sami pa tete paze na male. Dvije su časne na njih 8 i bilo je nas mama danas na prilagodbi. Čini mi se da baš paze na klince, redovito ih presvlače, brišu noseke, čiste rukice, paze da ovi veliki nečim ne zveknu malene tako da sam baš zadovoljna njihovim pristupom. Rekla mi je teta da se ništa ne brinem, da je njegova reakcija sasvim normalna i da će to sve bit ok. Sutra isto idem s njim, ali rekla je da ću se u nekom trenutku otići prošetati, a njega ostaviti na pola sata do 45 minuta da vide kakav je kad mene nema. Mislim da će sve bit super. Puna sam pozitive, nemam nervoze jer ju ne želim prenijeti na njega. Eto, toliko od nas. Daljnji izvještaji slijede, naravno![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|