|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dvoličnost
7.10.2010 21:31:23   
majda
Drage moje pitam vas što bi vi uradile da imate kolegu sa kojim ste proveli jedan izvjestan period zajedničkog rada i taj rad je štimao(bar vi tako mislite).A onda idete raditi s drugom osobom koja je isprepadana od rada s vama jer je čula za vas kako niste dobar kolega.A to je sve rekla osoba s kojom ste se odlično slagali.Sve je to rekla,kazala....user posted image Jako interesantna situacija...user posted image Ne mojte  mi samo reći da treba direktno pitati prvog kolegu jer on za ime Boga nebi to ni u ludilu napravio...user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 8.10.2010 15:43:01 >

EDI 17.01.2002
ADRIAN 10.06.2009
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: dvoličnost
7.10.2010 21:34:31   
m600
pokušala bih pokazati toj osobi da nisam loša niti kao kolega niti u svom poslu
a definitivno bih se suočila s osobom koja je takve stvari rekla o meni i to pred tim novim kolegomuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu majda)
Neposredna veza do poruke: 2
7.10.2010 21:35:08   
bembo
rekla bi toj drugoj osobi (ako vec ne možeš prvoj) neka donosi sama zaključke nakon što odradite posao a ne na temlju tuđih komentara. Ne bi šutila sigurno jer to mi je preteško.

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu majda)
Neposredna veza do poruke: 3
7.10.2010 21:40:59   
minnie
ja sam bila u sličnoj situaciji ali ja sam bila ta kkojoj su napričali sve i svašta za osobu s kojom sam trebala početi raditi. kada sam ju upoznala bar malo shvatila sam da je sve bila čista laž.
ja bi na tvome mjestu zamolila novog suradnika da ne sudi po drugima nego sam donese mišljenje o menii na kraju če vidjeti dali si ti stvarno takva osoba. što se tiče bivšeg suradnika njega bi lagano ignorirala ali se ne bi upuštala u  konflikte jer s time nećeš očistiti svoje ime nego samo sebe poniziti jer se s dvoličnim ljudima petljaš
puno sreće u novoj radnoj sredini

< Poruku je uredio minnie -- 7.10.2010 21:41:19 >

(Odgovor članu majda)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Brisano sporočilo]
7.10.2010 22:38:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu minnie)
  Neposredna veza do poruke: 5
7.10.2010 22:47:29   
majda
IZVORNA PORUKA: minnie

ja sam bila u sličnoj situaciji ali ja sam bila ta kkojoj su napričali sve i svašta za osobu s kojom sam trebala početi raditi. kada sam ju upoznala bar malo shvatila sam da je sve bila čista laž.
ja bi na tvome mjestu zamolila novog suradnika da ne sudi po drugima nego sam donese mišljenje o menii na kraju če vidjeti dali si ti stvarno takva osoba. što se tiče bivšeg suradnika njega bi lagano ignorirala ali se ne bi upuštala u  konflikte jer s time nećeš očistiti svoje ime nego samo sebe poniziti jer se s dvoličnim ljudima petljaš
puno sreće u novoj radnoj sredini
Upravo tako sam i napravila al mi vjeru dodje da proletim kroz tog kolegu.Ma da sam muško,razbila bih mu i nos i zvončić.user posted image

EDI 17.01.2002
ADRIAN 10.06.2009

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 6
8.10.2010 10:34:00   
neron
ja se nebi upustala ni u kakvu raspravu, nego svojim djelima pokazala toj osobi da sama uvidi sta je od toga istina, jer istina uvijek izadje na vidjelo.

(Odgovor članu majda)
Neposredna veza do poruke: 7
8.10.2010 13:19:25   
ELENA35
Ooooooo,imam i ja priču o dvoličnosti...svojevremeno sam radila u firmi gdje mi se smiješilo promaknuće...moja dobra kolegica me smatrala konkurencijom,i kopala mi rupe gdje god bi stigla.Dok jednog dana nije rekla nadređenom da sam ja pričala kako on gleda u moj dekolteuser posted image user posted image user posted image user posted image ,svi to znali,ja zadnja saznala.Nisam mogla dugo šutiti,nju sam dobro "oprala",zašutila je pognute glave,a nadređenog sam čekala 2 mjeseca,da ulovim dobar trenutak za razgovor o tome.I dočekala sam ga.On se samo na to nasmijao i rekao:nije važno što se priča,već tko priča" i da on zna otpočetka da ja to nikad nebi rekla..kao što i nebi.I tako je draga kolegica prebačena na manje plaćeno mjesto,a ja odbila promaknuće jer sam ostala trudna i išla na bolovanje..Ne brini,dobro uvijek pobjeđuje,a ti reci ako će ti biti lakše,ili bolje pričekaj..jer osveta je jelo koje se jede hladnouser posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu neron)
Neposredna veza do poruke: 8
10.10.2010 20:51:54   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: neron

ja se nebi upustala ni u kakvu raspravu, nego svojim djelima pokazala toj osobi da sama uvidi sta je od toga istina, jer istina uvijek izadje na vidjelo.

(Odgovor članu neron)
Neposredna veza do poruke: 9
11.10.2010 9:14:21   
pakić
Ako bih se mogla ja nadovezati na temu: radim u firmi 4 godine, na određeno, nikako da dobijem povišicu, radim sama, kad god treba. Nemam ni vikenda, ni blagdana, a sve za minimalac. I onda ostanem trudna, i moj posao dobije žena koja je privatno dobra sa mojim nadređenim, i uz to duplo veću plaću. A ja imam višu školu od nje, ona nema ni tu struku, i ja se vratim s porodiljnoga, a ona se pravi jako dobra sa mnom, a u isto mi vrijeme glumi šeficu... Pomalo me ta situacija frustrira, a znam ako se suprotstavim, da mi slijedi otkaz. Nije li to dvolično... i tužno

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 10
11.10.2010 9:50:05   
njanja
IZVORNA PORUKA: neron

POTPISUJEM

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu neron)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!