|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mekki Torabi
11.10.2010 16:18:03   
breskvica22
nemam iskustva s tim! zao mi je nemogu ti pomoci,da mogu radouser posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 26
11.10.2010 16:49:10   
mamacita
Sve je to na bazi vjere. Ne one religiozne, nego one mentalne. Ako vjerujes da ce ti nesto pomoci, i to bezrezervno vjerujes, onda ce ti tako i biti. No, isto tako, ima ljudi koji hodocaste na odredjena mjesta, i kod odredjenih ljudi i dalje su bolesni, depresivni i u kratkom smislu rijeci ne izljeceni... U cemu je "kvaka"?? Mozda ne vjeruju dovoljno ili... mozda sve ono o cemu se tako uvelike prica u biti nije istina. Tko ce to znati?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 27
11.10.2010 16:50:00   
Imra
IZVORNA PORUKA: breskvica22

nemam iskustva s tim! zao mi je nemogu ti pomoci,da mogu radouser posted image

pogresno si me razumila, ne treba mi pomoc nikakve vrste, samo sam ovom temom htjela cuti vasa misljenja vezana za ovog covjeka

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 17:29:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Imra)
  Neposredna veza do poruke: 29
11.10.2010 17:34:15   
inesica
IZVORNA PORUKA: Imra

Kako spomenuti iscjeditelj trenutno boravi u Sarajevu, a citam da je cesto i u Zagrebu zanima me da li je neko od vas isao kod njega?Kakva iskustva imate u vezi s tim?Vjerujete li da covjek stvarno lijeci?

Ja nisam nikada isla, niti imam namjeru,a nemam ni potrebe, hvala Bogu, da ga posjecujem.

Draga, nemoj se ljutiti, znam da si napravila tipfeler, ali ovo boldano bi bio najbolji opis onoga sto mislim o njemu... user posted image iscijeditelj novcanika user posted image

< Poruku je uredio inesica -- 11.10.2010 17:43:11 >

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 30
11.10.2010 18:05:01   
pincirotvajler
Ja nisam nikada isla, niti imam namjeru,a nemam ni potrebe, hvala Bogu, da ga posjecujem.

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 31
11.10.2010 18:14:22   
Imra
IZVORNA PORUKA: elinamama

IZVORNA PORUKA: Imra

Kako spomenuti iscjeditelj trenutno boravi u Sarajevu, a citam da je cesto i u Zagrebu zanima me da li je neko od vas isao kod njega?Kakva iskustva imate u vezi s tim?Vjerujete li da covjek stvarno lijeci?

user posted image user posted image user posted image user posted image tek sam sad skontala
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 32
11.10.2010 18:19:39   
Ninaa
Ja ti u takve stvari ne vjerujem. Vjerujem u Boga, molim se i idem u crkvu kad stignem i molim se jel mi to pomaže i tak mi je lakše. Bila sam kod Linića u Taboru i mogu reći da je to za mene jedno divno iskustvo,ali kaj se tiče nekog psihičkog stanja, čisto da budeš jači u glavi kak bi ja rekla.Bio je nedavno u Zagrebu i isto su ljudi čekali u redovima i kaj ja znam kaj sve ne. Mislim da je to sve stvarno iscjeđivanje novaca od ljudi koji se hvataju za bilo kakvu slamku. Mojoj susjedi koja je bila dobro stojeća je isto neki iscjeditelj iscjedio sav novac pa je skoro pala na prosjački štap a na kraju je isto bolesna ko i prije.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 33
11.10.2010 19:14:15   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Molitva pomaže jer ljudi pozitivno razmišljaju i nadaju se pa im to daje snage da pobijede bolest,više nego da padnu u depresiju i čekaju kada će umrijeti.
Ali to je kao što je marta napisala psihološki efekt,a ne ozdravljenje

Ovo potpisujem...mislim ono, ako smijem user posted image

to se opet ulizujes starijim clanovima da te zavole user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 34
   [Obrisani korisnik]
11.10.2010 22:11:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 35
11.10.2010 22:15:09   
natalijax
čula jesam,joj al baš ni ja nešt nevjerujem u to,nekak mi to baš nemiriši jakouser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 36
11.10.2010 22:29:20   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: natalijax

čula jesam,joj al baš ni ja nešt nevjerujem u to,nekak mi to baš nemiriši jakouser posted image

slažem se s ovim.......

jedna prijateljica od moje svekrve je išla stalno kod njega, svaki put kad je bio kod nas i kaže da joj je bolje...imala je neke kvržice i sl.user posted image ....samo šta ja znam....i ta svekrvina prijateljica je malo čudna i svačime se bavi tak da puno s njom ne kontaktiram, ne znamuser posted image ...možda sam i ja malo čudna al šta ja znam, ljudi se danas svačime bave da bi došli do novca; neki onim dobrim a neki se okrenu zlu i bacaju uroke, crnu magiju i sl.

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 37
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!