Imra -> RE: Asocijacija na riječ "RAZVOD" (15.10.2010 14:50:09)
|
IZVORNA PORUKA: patka IZVORNA PORUKA: Imra mogu razumjeti da zene oprastaju prevaru, da trpe udarce i licno zlostavljanje, ali da bi presli preko toga da im mm zlostavlja dijete, bilo to psihicko ili fizicno, to ne mogu podnijet, to je za mene bolesno razmisljanje, ne daj Boze ikome da se dogodi, ali zene drage od takvog se treba bjezatiiii,njemu je mjesto u zatvoru i to dozivotno, pa bi imao kad da se pokaje Irma, takvi ljudi se ne mogu pokajati....to su ljudi koji ne razumiju da to sto rade nije OK jer kad bi razumjeli nebi to radili...a za takve treba uvesti nove kazne: fizicki si zlostavljao nekoga ajmo, cap rucice pa da te vidim kak ces opet nekoga udariti, nekoga si silovao ajmo, cap pisu.....pa da vidimo..ionak je za drzavu jeftinije uzeti jednog "mesara" nego takvima dozivotno placati stan i hranu potpuno se slazem s tobom, tako nesto bi im trebalo raditi za pokajanje u zatvoru sam samo napisala na njenu recenicu da bi ga ona natjerala da se pokaje Sigurno MUKOM (sto bi mi bio kriz),ali bi ga natjerala da pogleda kakvo zlo cini i da se pokaje,a svako iskreno kajanje zaslužuje oprost i novi pocetak. - ovo sam citirala iz njenog posta, tako sam ja samo rekla nek se kaje u zatvoru, sto dalje od mene
|
|
|
|