Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 16.10.2010 22:14:39
|
|
|
|
novamama
|
jel ti bolje draga ili si i kroštule već izbacila iz sebe ?
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 16.10.2010 22:16:00
|
|
|
|
dami
|
Da nisi ru trudna...mislim...jedu ti se kroštule, kakve su to želje.... .A i ta sa kilama ti je dobra. Meni svaki put to prođe kroz glavu kad sam bolesna ali nije to baš tako. Drži se ti, bit će sve ok.
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 16.10.2010 22:27:55
|
|
|
|
njanja
|
sad me vec pocinjete ljutiti_NISAMTRUDNA!!! Jan je imao istu stvar prije 2 dana, a i mama od 61 god ima identicno sto i ja pa tesko da su i oni trudni :) ali ako i muz sutra dobije isto, mozda je on trudan?????? crijevna viroza, nista vise, ali nije ugodna.... Krostule su bile uzasne, nemam apetita i samo sam 2 pojela, ali gle cuda, sad vise nece van, nego mi sve stoji ko kamen u zeludcu....uffffff
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 16.10.2010 22:29:29
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: njanja Krostule su bile uzasne, nemam apetita i samo sam 2 pojela, ali gle cuda, sad vise nece van, nego mi sve stoji ko kamen u zeludcu....uffffff uh, baš ono što ne treba, ostaje i ne ljuti se na nas babe, znaš da bi mi htjele da si trudna
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 16.10.2010 22:29:58
|
|
|
|
leilany
|
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 16.10.2010 22:38:36
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: njanja babys, to su ti primorsko/istarske slastice, nesto slicno fritulama....sad sam spojena preko moba pa ti ne mogu attachirat sliku, ali uguglaj malo, uglavnom prze se na ulju tako da moj zeludac to ne bi podnio, ali tako su mi se omilile :) Stavi se malo rakije u kroštule pa nisu masne. Još malo ćeš biti kao nova, nevjerovatno je koliko te te viroze mogu slomiti.
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 16.10.2010 22:46:08
|
|
|
|
MaTana
|
Nadam se da će viroza brzo proći
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 16.10.2010 22:46:09
|
|
|
|
Ruža
|
Nisi trudna, bolesna si. Popij si malo cole za želudac i brzo ozdravi. Šaljemo veliki . I ja bi kroštule...
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 16.10.2010 22:48:49
|
|
|
|
dami
|
Kupi u ljekarni crni ugljen .Najprirodnije i efikasno !
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 17.10.2010 8:45:01
|
|
|
|
novamama
|
kako ti je danas? nadam se bolje.....
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 17.10.2010 9:26:23
|
|
|
|
nemammaste
|
Brzo ozdravi! A kroštule su me baš nasmijale,ne bih se njih sjetila...
|
|
|
|
RE: da se pozalim...bolesna sam 17.10.2010 10:30:39
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: novamama i ne ljuti se na nas babe, znaš da bi mi htjele da si trudna već sam si pomislila da si fulala jednu tabletu kako ti je? vjerovatno ona nekakva trodnevna viroza
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!