|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Erste banka
19.10.2010 20:43:01   
Domy
Da li koja od vas ima otvoren račun u toj banci..
Moj sin ima otvoren račun u toj banci i več me par dana zovu zbog 6 kn ..
Mislim se pa što rade ljudima koji su jako puno u minusu..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Erste banka
19.10.2010 20:45:53   
cuba
Nemam račun ali imam Diners karticu od Erste banke. Nije nikad bilo nikakvih problema...
Pa zbog 6kn zovuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 2
19.10.2010 20:52:37   
patka
ja imam svasta nesta u toj banci....a imam i minus na tekucem user posted image i to dobar-jako se crveni-----nisu me zvali...bi im Bog pomogao da me zovu za minus koji imam pravo....jedini je problem ako se radi o nedozvoljenom minusu-onda mozes samo sutiti i podmiriti pa makar to bilo i 6kn

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 3
19.10.2010 20:52:51   
Domy
pa i meni bilo čudno zašto me uopče i zovu kad mali inače nemože uču u nikakav minus ...novaca ima na računu jedino kad mu mi pošaljemo...da da zbog 6 kuna i to kamata..
I več par dana me zovu da li sam uplatila..

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 22:59:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Domy)
  Neposredna veza do poruke: 5
19.10.2010 23:10:29   
Wukovarka
Ja imam tekući račun i jako sam zadovoljna.

Već nakon 3 mj su mi odobrili minus i par puta mi je ušlo u crveno za 2-3 kn zbog kamata, ali nisu me zvali.
Jedino su me zvali kad mi je bio prelazak sa komplikacija na porodiljni, pa im bilo čudno kako sam tako malo novaca dobila, ali za par dana su me zvali da se ispričaju što me uznemiravaju jer je i ostatak sjeo.

Prije 5 mj sam podmirila cijeli minus, ali ga nisam ukinula i baš me neki dan ženska pita dali znam da ga imam odobrenog....reko ne hvala user posted image ...možda jednom zatreba, ali sviđa mi se nulica user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
19.10.2010 23:42:58   
CallamityJane
mi nemamo posla sa tom bankom,vjerni smo Zagrebackoj

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 7
20.10.2010 8:16:49   
ZVRK
ja imam moj tekući i štednju u erste banci
nisam imla problema a tih 6kn kamata ti je vjerovatno vođenje računa a sin ti uzeo onoliko koliko bilo

a zovu isto vjerovatno jer on nema primanja redovita nego vaše uplate samouser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 8
20.10.2010 8:27:23   
Anoniman
Imao je mm kod njih račun. Jedva smo ga ukinuli, na računu je bilo novaca a još je i plaća na njega sjedala. Muljali su nas skoro 6 mjeseci da nam ne mogu zatvoriti račun. Na kraju je mm poludio i išao kod voditelja pa je sve bilo riješeno u pet min. A svaki mjesec su mu govorili da kao ne mogu prije 5-tog ili 15-tog i da će baš taj mjesec biti riješeno. Nikad više kod njih.user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
20.10.2010 8:54:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 10
20.10.2010 9:29:31   
Domy
IZVORNA PORUKA: elinamama

da, stvar je u tome što moraš dati zahtjev da ti odobre minus i onda plaćaš mjesečnu naknadu da
bi uopće mogao u minus....ne znam ni kako je mogao otići u minus ako mu nije odobren...

ma on nije mogao uči u nikakav minus nego mu je kamata pojela..

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!