Zvonki -> RE: Mogu li moderatori... (22.10.2010 12:22:36)
|
IZVORNA PORUKA: dominik i sad pazi , nije pod zdravlje nego pod roditeljski razgovori, ok mozda sam ja tutlek, al ipak meni je to blize zdravlju...ima hrpa tema koje su neposlozene, tipa cestitanja rodjendana ima na 3 podforuma sigurno Ja sam temu smjestila pod razgovore a znaš zašto? Jer pod temu zdravlje stavljamo konkretno zdravstveni problem. Tema "naša mala klinika" je otvorena da možemo jedna drugoj davati podrške, vibrati i sl, ustvari da izbjegnemo otvaranje tema - Lucija ima turu, Leon je prehlađen i sl. (Tema roditeljski tazgovori je ustvari predviđena za chat teme u kojima se ne mora nužno pričati o temeperaturi nego se mogu poslati vibre i sl. )Takvih tema je bilo jako puno pa sam pomislila da svi na jednoj temi napišemo o tome što je snašlo naše dijete a nije nešto što nije uobičajeno - temperature i prehlade su uobičajene zdravstve tegobe. Ako me je itko razumio [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dakle, ako naše dijete ima recimo kozice onda to možemo otvoriti pod zdravlje i tamo bi svi koji imamo kozice trebale pisale o tome. Ali ako je prehlađeno, nećemo otvarati 101 temu mi smo prehlađeni pod zdravlje već pod razgovore.
|
|
|
|