Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 10:55:09
|
|
|
|
mlada mama
|
bok cure ja vise uopce nisam u toku od punjaca jos nista tako da ne znam ni8 kad ce biti da se mogu vise druziti
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 10:55:14
|
|
|
|
BUMBIKA
|
...ja vas za sada napuštam.... Uživajte...
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 10:56:17
|
|
|
|
piggy
|
bravo mama vlatkica,volim kad u poruci osjetim pozitivu. samo naprijed,tvoja ljubav će pobjediti ako joj dopustiš. a najveću ljubav već imaš,ljubi nam Jan-Renata
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 11:08:16
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: piggy bravo mama vlatkica,volim kad u poruci osjetim pozitivu. samo naprijed,tvoja ljubav će pobjediti ako joj dopustiš. a najveću ljubav već imaš,ljubi nam Jan-Renata Da ne komentiram i ja posebno, samo ću citirati Piggy. Mamavlatkica to si super napisala.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 11:21:10
|
|
|
|
Anoniman
|
ŽIVJELI MLADENCI!!!
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 11:21:38
|
|
|
|
piggy
|
ja odoh na Trg vidimo se kasnije
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 11:21:57
|
|
|
|
Puli
|
mama vlatkice takvu te najviše volimo vedru i pozitivnu ljubni svoju sreću
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 12:22:49
|
|
|
|
lelo
|
Cure bok, stigla i ja.Leon zaspao pa ništa od trga. Ma nema veze. ŽIVJELI NAMA NAŠI MLADENCI.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 14:11:46
|
|
|
|
piggy
|
hej gdje ste svi,evo ja se vratila sa trga. družila sam se sa Puli i Cvijetom,te Božicom i njenim princezama još malo pa ću do našeg trećeg komada u bolnicu
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 14:55:13
|
|
|
|
Puli
|
eto me morala doći preko gugla preko bukmarksa mi nije dalo veli invalid host name a svaki dan idem tako na jaju
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 14:56:20
|
|
|
|
piggy
|
možda kod njih nekaj ne šljaka. šta mi cvjetić radi? jel papala?
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 15:00:18
|
|
|
|
mirna
|
Bok ljudi! Koliko dugo traje koncert? Naš mali još spava... Šteta kaj nije koncert počeo 2 sata kasnije..
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 15:01:55
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
neka je sa srećom našim pravim RR mladencima svima u bircu veliki pozdrav...mi kod moje seke na rođu, pa reko da vas pozdravim..ovisnosti ili
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 15:56:44
|
|
|
|
mamavlatkica
|
evo i mene ali vidim birc prazan .Jan-Renato i ja obavili shopping popili kavicu sa kumom prošetali , Jan-Renato odspavao u šetnji . Ručali varivo do kelja i panirane lignje od jučer . Uskoro Jan-Renato ide vježbati, baš i nije oduševljen ali šta je tu je . što se mora mora se. Šaljemo vam svima velike puse . puli ljubi svoju princezu od Jana -Renata .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 17:16:35
|
|
|
|
koka
|
UAUUUUU sve novo idem malo proučit ...nikoga nema za kavicu.
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 17:18:46
|
|
|
|
koka
|
jedna opaska kad kliknem na birc mi otvori prvu stranicu a ne zadnju
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 17:38:05
|
|
|
|
mamavlatkica
|
koka bok ja sam tu , upravo završili vježbice sa Janom-Renatom no nismo baš bili uspiješni mali se opire urla a meni se srce para.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 17:40:34
|
|
|
|
koka
|
Ajoj ja tek sad shvatila da danas Troubled uplovljava u bračne vode , pa još jednom ČESTITKE
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 17:41:12
|
|
|
|
koka
|
Nedaj se mamavl. to je za njegovo dobro
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 17:48:13
|
|
|
|
mamavlatkica
|
ma nedam se ja ali srce mi puca kad ga vidim kaao plaće i znoji se dok radimo vježbice. Trebali bi svaki dan raditi vježbice 4x30 minuta a to je nemoguće jer se sav izvija i cendra. Umorna sam kao pas i tužna ,
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 18:14:01
|
|
|
|
piggy
|
pozdrav eto mene. šaljem vam puno pozdrava od naše Fionice. sve je super i ak tak ostane možda u ponedjeljak ide doma.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 18:18:09
|
|
|
|
piggy
|
mama vlatkica vjerujem da ti nije lako al nemoraš zbog toga biti tužna. probaj te vježbe provesti kroz igru da ne skuži da se to baš tako mora. pričaj mu o tim pokretima i vježbama koje morate raditi i probaj mu objasniti zašto mora vježbati. ti moraš biti ta koja mora ostati prisebna i čvrsta,ako ti popustiš naravno da ni on to neće shvatiti ozbiljno.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 18:19:02
|
|
|
|
koka
|
Veliki pozdrav Fionici i kad ono ima ona termin?.Piggy bok, kako je s tobom?
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 8.11.2008 18:23:46
|
|
|
|
piggy
|
termin joj je 19.11. kod mene niš novoga,od jučerašnje akcije pak niš,zafrkavali smo se do pola dva i na kraju zaspali valjda će biti nekaj danas iako ga moram čekat do pola dva jer radi. inače sam super,ma joj ja čekam pravo vrijeme da nas par bude u isto vrijeme da mi nebu dosadno u bolnici ko Fioni.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!