|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA
12.11.2008 15:18:14   
ninolina
3curke i ja bi ju. Ja sam ostala trudna sa 18, moji su bili oduševljeni i stvarno su mi bili podrška. Muž i ja smo odma osamostalili, i danas čekamo 4 bebu. Pa nebi slušala mamu joj, ja odmah poludim na takve. user posted image . Žena očito ne shvača rizik toga svega pa trudna je 13 tjedana. Ma koma ja se nadam da će biti pametna i mamu i tatu spustiti na zemlju

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 876
12.11.2008 15:25:03   
Anoniman
znaš, ja imam slučaj u široj obitelji, da je tako jedna majka prisilila kćer na abortus u skoro 6. mjesecu i ova je skoro umrla! Poslije je u inat staroj rodila još jedno dijete i taj mladić je babi nosio jesti kad je onemoćala, a ona mu nije dala da se rodi! Život piše strašne priče! Ja ne znam kako se takve osobe Boga ne boje!!!

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 877
12.11.2008 15:30:51   
Thea
Pozz curke evo imene!user posted image Kao što sam rekla već i ja sam sa 16 ostala trudna i evo sad nakon 12 godina braka čekam treće i nikad nisam požalila niti ću ikad.Nadam se da će mala cakina dobro odlučiti i zadržati dijete.user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 878
12.11.2008 15:38:19   
Anoniman
I ja se nadam, uopće ne želim vjerovati u suprotno! Pa 13 tjedana je ipak previše! Makar sam ja apsolutni protivnik pobačaja uopće. Ali s 13 tjedana može se i s njom zakomplicirati!
Izlaza ima, to je sigurno!
BOže, pomozi!!!

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 879
12.11.2008 16:06:36   
ninolina
Ja uvijek kažem da imam i ja žensko dijete u kući ali uz puno razgovora i strpljenja nebi došlo do nekih stvari. Ja sam uvijek  bila zrela za svoje godine i htjela bebub sa 15 da sam mogla al ne mogu shvatiti mamu koja to traži od svoje kćeri ja bi je se odrekla. Neznam šta me čeka al bit ću mama sa razumjevanjem, nadam se

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 880
12.11.2008 16:08:48   
Elena
evo mene i tako su me zbunili ovi promjene na jaje user posted image joj pa sam zaboravila da pozelim dobar dan i tak sam se nesto zbunila user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 881
12.11.2008 16:09:46   
ninolina
user posted image elena, dobar dan i tebi

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 882
12.11.2008 16:17:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ninolina

Ja uvijek kažem da imam i ja žensko dijete u kući ali uz puno razgovora i strpljenja nebi došlo do nekih stvari. Ja sam uvijek  bila zrela za svoje godine i htjela bebub sa 15 da sam mogla al ne mogu shvatiti mamu koja to traži od svoje kćeri ja bi je se odrekla. Neznam šta me čeka al bit ću mama sa razumjevanjem, nadam se

ja imam 3 ženska djeteta i namjeravam im biti maximalna podrška u životu, pogotovo po tom pitanju! Ne kažem sad da ću ih usmjeravati da sa 15 ostanu trudne, ali ako se dogodi, itekako ću čuvati dijete i  pomoći da se snađu...

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 883
12.11.2008 16:18:22   
Anoniman
Elena, bok, kao si, kako je Martinica?

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 884
12.11.2008 16:23:57   
ninolina

ja imam 3 ženska djeteta i namjeravam im biti maximalna podrška u životu, pogotovo po tom pitanju! Ne kažem sad da ću ih usmjeravati da sa 15 ostanu trudne, ali ako se dogodi, itekako ću čuvati dijete i pomoći da se snađu...
ima nas ne nas ima ih svakakvih

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 885
12.11.2008 16:31:20   
Elena
ja se jos uvjek privikavam user posted image a sto se tice zivota nikad ne reci nikad,jer bas to stize,slazem se i s 3curke i s ninolinom,ali opet kazem nikad ne reci nikad,u zivotu sve dolazi i prolazi ali najbitnija je ljubav i podrska koja se treba davati djetetu i kad uradi nesto dobro ali i kad uuser posted image

volim vas sve

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 886
12.11.2008 16:32:44   
Anoniman
cure, ja se odjavljujem, mm mi dolazi završavam ručak a i Kata je nešto plačljiva!
Bye do sutra!

(Odgovor članu Elena)
  Neposredna veza do poruke: 887
12.11.2008 16:33:10   
Elena
inace cure hvala na pitanje,ma dobro sam samo sto mi fali nasa jaja,jer imama zabranu na kom od Martinu,sad spava pa koristim moje 5 min user posted image user posted image user posted image user posted image strasna je i od dan na dan samo nesto izmoslja i izmislja user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 888
12.11.2008 16:34:08   
ninolina
3curke ćao

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 889
12.11.2008 16:34:51   
Elena
bok 3 curke i ja neznam u koi tren mogu se odjaviti jer samo cu se iskljuciti da ne bi doslo to tuceuser posted image user posted image ako me vidi moj indijanac kako pisem na kom user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 890
12.11.2008 17:19:30   
ninolina
Svi spavate

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 891
12.11.2008 17:41:05   
mamavlatkica

Bok svima !

evo stigoh i ja konačno u birc , danas imala turbo zeznut dan . Od 10 do 11 na predavanju u firmi , odnjela robu kljenticama uzela nove narudžbe . Došla dova oko
13.30 . jan-renato je sapvao . Napravila juhicu za ručak i podgrijala od jučer. Sada jan renato protestira jer mu se ne da vježbati ali mora . Ja sma umorna kao pas a još ima hrpu posla / jedan poveći prijevod / .
Sve u svemu danas mi je i akao naporan ali lijep dan što mogu zahvaliti janovom krsnom kumu kao i svaki dan .user posted image user posted image user posted image
eto za sad toliko od mene javljam se kad mali ode spavati

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .
LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima
Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku .
Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 892
12.11.2008 19:56:11   
Puli
mi se naskitali danas
obilazili dućkase
i polako u glavama slagali poklone za božić
i ročkase od djećice

šetali po trgu
vozali se tramvajem

curka se našetala i umorila
zaspala u 19.15
ja ću sad riješiti suđe
pa na tv-gledati milića i ludu kuću

poslije  svratim

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu mamavlatkica)
Neposredna veza do poruke: 893
12.11.2008 20:01:04   
Anoniman
bravo za Cvijetu
mi smo se napapali ko tuke, sad mi Kata spava na ruci i ne mogu pisati... samo čitam... torta bila odlična!

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 894
12.11.2008 20:06:07   
tonkica
Stigla i ja! Večer svima. user posted image
Kaj sam propustila danas???

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 895
12.11.2008 20:10:54   
tiha
bok...sta ima novoga stvarno nemam vremena.....ovih dana uf uf uf

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 896
12.11.2008 20:13:49   
mirna
Bok curke.. ja danas neću biti s vama jer ne mogu biti dugo ispred kompjutera.. MM i ja smo cijeli dan koma, boli nas glava i nemamo energije za niš osim za horizontalu.. izgleda da imam i ja blagi potres mozga. na vladimiru nema razlike, on je jedini fit..maxi cosi tobiuser posted image pozitivno je to da ima MM do kraja tjedna bolovanje, ali u nedjelju ide opet za berlin..user posted image Štetu na auto će nam procijeniti sutra ili prekosutra..

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 897
12.11.2008 20:16:31   
tiha
jao mirnic pa sto se to dogodilo

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 898
12.11.2008 20:20:36   
mamavlatkica

bok svima !

Evo javljam se kao što i rekoh , moje zlato Jan-Renato spava nakon kupanja novom kupkom od borovnica .
Ja malo gledam BB malo tu sa vama .
Drage moje moram vam reći da me sve živo boli i da bi mi dobro došla jedna fina masažica ali nemam doma kandidata da me masira user posted image
Toliko za većeras kidam gledat BB jest i na spavanas u 22.00 .
Do sutra user posted image user posted image

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .
LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima
Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku .
Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 899
12.11.2008 20:23:34   
tonkica
Joj Mirna sreća da je Vladek OK. Ti i TM odmarajte i čuvajte se. user posted image
Tiha bokić i tebi.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!