Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:04:54
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro cure!Može i meni jedna ? za vaše mirne noći,mi opet imali dosta burno,skroz se vrtio,bacao i plakaa,pa malo spavao i tako u krug...Onda je od 6 do pola 8 odspavao na meni....Ja mislila da je to trajlo nekih pola sata Idem malo pogledati druge teme..
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:06:32
|
|
|
|
Anoniman
|
A sa slikama? Puli stavila jednu a ja deset! Šta ćeš, neumjerenost! Obećajem da ću se popraviti!
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:17:28
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro Bumbi! Dino se malo maziti htio noćas. 3 curke neka Kata brzo ozdravi? Sve još i na fejsu visite? Strah me i otići tamo, jedna ovisnost mi je i previše.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:22:17
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Vjerovatno Ružo... Evo kati da nam ozdravi... Slažem se Ružo s tobom,dosta mi je i ova ovisnost
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:23:59
|
|
|
|
Ruža
|
Brišem, gladoš budan... Uživajte curke!
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:30:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imam na jednom tabu RR, na drugom Face, na trećem mail a po potrebi otvorim i četvrti...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:31:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobar tek Đurici! Hvala cure, nadam se da ćemo proć bez antibiotika...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:47:04
|
|
|
|
ninolina
|
Jutro žene! 3curke brzo dođite k sebi i kod nas je tako hvala bogu bez temperature
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:49:33
|
|
|
|
ninolina
|
Ma znam Sanjalice al dogodi se da dva dana ne rade ništa a sljedeča tri ne mogu to nadoknaditi. Kako kod vas koje slovo sada uče
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:51:58
|
|
|
|
sanjalica
|
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:52:52
|
|
|
|
ninolina
|
ninolina mala ekipa je za poželjeti hvala Puli, nebi ih mjenjala za ništa
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 9:56:29
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Ma znam Sanjalice al dogodi se da dva dana ne rade ništa a sljedeča tri ne mogu to nadoknaditi. Kako kod vas koje slovo sada uče kod nas stalno šibaju, stalno zadaće.... šiznut ću.... prošli su veliko i malo B i D.... mislim bar... izgubljena sam prilično moram priznati...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:03:08
|
|
|
|
anne
|
Sad smo Petra i ja vježbale sa sopekicom. Ne znam je li me više "smetalo" što Petra skaće oko mene i po meni dok vježbam ili što ona pokušava vježbati! E da sam to snimila!!!
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:05:03
|
|
|
|
mirna
|
bok curke.. evo i mene u malo boljem stanju.. mali je u vrticu, a tata jos na bolovanju. sada ga nagovaram da mi skuha kavicu...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:06:09
|
|
|
|
anne
|
Imate li glavobolje Mirna? Je mali dobro ili se još pod dojmom?
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:06:41
|
|
|
|
ninolina
|
A moj je več na s. Oni svaki dan jedno slovo i veliko i malo. Diktata ima već pola bilježnice. Koma, a tek matematika, sreća pa ovaj moj to sve sam radi ja samo prekontroliram i da se pohvalim super mu ide
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:11:05
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: ninolina A moj je več na s. Oni svaki dan jedno slovo i veliko i malo. Diktata ima već pola bilježnice. Koma, a tek matematika, sreća pa ovaj moj to sve sam radi ja samo prekontroliram i da se pohvalim super mu ide Petar je već prešao S.... valjda ne rade po istim knjigama.... svatko radi po svom... to mi je užasno... I on dobro pliva u svemu tome... malo je neuredan, ali sve prati, čak ide i na matematičare.... al ja sam svejedno ljuta na sve to ... mislim da je definitivno previše
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:17:22
|
|
|
|
ninolina
|
mislim da je definitivno previše slažem se s tobom pogotovo to da djeca, škole nemaju isti program učenja. Naše drago ministarstvo
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:22:32
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: 3curke Ja imam na jednom tabu RR, na drugom Face, na trećem mail a po potrebi otvorim i četvrti... i ja i ja i po potrebi jos i msn i skype
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:31:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tiha IZVORNA PORUKA: 3curke Ja imam na jednom tabu RR, na drugom Face, na trećem mail a po potrebi otvorim i četvrti... i ja i ja i po potrebi jos i msn i skype hehe, mame surferice...
< Poruku je uredio 3curke -- 13.11.2008 10:32:37 >
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:33:54
|
|
|
|
Puli
|
Sve još i na fejsu visite? Strah me i otići tamo, jedna ovisnost mi je i previše. i meni isto evo mi bili do bille ,curka spava ja sjela ispuhat se 5 min. pa ću dalje u akciju
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:36:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Kak ste vi brzi! Moja Kata se sad maloprije probudila, ne znam kaj ej to, spavalica mala! Idem ih sad nahraniti, pa pišem opet! Bye!
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:39:43
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: anne Imate li glavobolje Mirna? Je mali dobro ili se još pod dojmom? povremeno me jos boli glava.. mali vise toliko ne spominje sudara, ali sad se brine kako i kada ce striceki popraviti auto.. nadam se da uskoro..
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:40:56
|
|
|
|
Puli
|
Moja Kata se sad maloprije probudila, ne znam kaj ej to, spavalica mala! joj što bi ja dala da imam takvu spavalicu ujutro ko da je kata moje dijete ja ujutro volim dugo spavati moja je srećograbilica na tatu
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 10:53:47
|
|
|
|
tonkica
|
Dobar jutar i od mene! I ja stalno visim na RR, na fejsu, a i skype mi je stalno upaljen. Moja srećograbilica budna od 5!!! Pa sam i ja opet zakrmila s njom prije 7 i produžile smo do skoro 9. Poslije nikak ulovit priliku da dođem do vas. Idem škicnut slikice!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!