Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 20:30:56
|
|
|
|
Candy
|
Bok Mirna ... Ja sam ti tak,tak...tužna sam jer sam opet procurila,pa sam nervozna,svađam se,stalno sam na poslu "nadrndana" i to me muči... Danas je još ok,ali prekjučer sam sama sebi bila nemoguća...Ne znam kako ću ja s tim ... Kaj ima novoga kod tebe?
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 20:43:59
|
|
|
|
mirna
|
candy to ti je i od pms-a.. napisala sam ti vec, nemoj biti tuzna. ako ne ide bez medicinske pomoci onda ce ici s njom.. mi se oporavljamo od soka nakon sudara.. ljuta sam jer jos uvijek nije dosao procijenitelj, a MM mi u ned putuje opet za berlin.. nadam se da ce sutra doci..
< Poruku je uredio mirna -- 13.11.2008 20:44:22 >
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 20:49:58
|
|
|
|
Candy
|
Ajme da ...pročitala sam neki dan kaj vam se dogodilo,ali nisam bila od volje za pisati... To je grozno...i ja uvijek kažem da ne sumnjam u sebe i svoju vozačku sposobnost,ali se s pravom imam bojati ovakvih budaletina...Ljudi nastradaju,ni krivi ni dužni ... Ali,sve u svemu,srećom da se vama nije ništa strašnije dogodilo...Kad pogledaš,lako za "lim"... Opreza u prometu nikad dovoljno...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 20:53:59
|
|
|
|
mirna
|
Istina je sve.. ali ipak me srce zaboli kad pogledam auto.. jos pogotovo zbog toga sto nismo bili nista krivi, jednostavno smo se nasli na krivom mjestu u krivu vrijeme... stalno smo negdje na putu, a sudar nam se dogodio 300m od doma.. ali bolje tak nego negdje na autoputu...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:02:41
|
|
|
|
Candy
|
Znam da je veliki bad,pogotovo kad se emocije malo slegnu i vidiš koji je to trošak... Ali,budi sretna,moglo je,ne daj Bože,biti i puno gore...Bitno da ste vi i vaše dijete dobro... Sve će se to srediti,za par mjeseci će to biti iza vas... Glavu gore ...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:09:18
|
|
|
|
mamavlatkica
|
dobro veće cure Dan je za meen gotov , Jan-Renato okupan , nahranjen i sada spava . Ja sam malo tužna naravno to je zato što mi se vratio muž pa onda odmah svađa . Večeras opet kidam rano na spavanje totalka sam iscrpljena . Do sutra svima velike puse
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:17:33
|
|
|
|
Candy
|
Bok Mamavlatkica... Nadam se da svađa neće dugo trajati,to nikako nije dobro za malenog anđela... Morate misliti na njega i što je za njega najbolje...Dijete nije krivo za ovo što se vama događa,probajte to riješiti ko odrasli ljudi na lijepi način... Pusica malom Janu Renatu ...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:26:14
|
|
|
|
mamavlatkica
|
daraga candy ! svađe neće trajati dugo s obzirom da ionako uskoro više nećemo biti zajedno . Pokušali smo 11 godina biti obitelj ali na žalost to nije uspijelo ma koliko se ja trudila ali ne bi sada o tome . Janov otac i ja jednostavno nismo jedno za drugo . S obzirom da je moj Jan-Renato meni najvažniji i želi da odrasta u sretnom okruženju i uz sretnu mamicu .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:29:32
|
|
|
|
mrvicak
|
doktor mi je potvrdio da je u uterusu gestacijski mjehur 12x10 i u njemu ce se razvijati beba tek sam peti tjedan...jedna cista pukla druga porasla 24 mm ali kaze dr da to nije problem mene nekako brine sto me boli stomak kao nadut da je...malo mi se pritisak povisio ili sam bila uzbudjena...dao mi dr prenatal i filacin i sve nalaze uradti i javiti mu se za 2 tjedna...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:32:55
|
|
|
|
Candy
|
Bok Mrvičak! Baš mi je drago da je sve u redu...Nemoj brinuti,ako doktor kaže da je sve ok... Samo se lijepo čuvaj i sve će biti u redu...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:38:37
|
|
|
|
tonkica
|
Dobar večer svima! Mrvičak čestitke na ! Sad lijepo polako, uspori i uživaj u trudnoći i sve će biti u redu! Mamavlatkica uživaj još malo, pa ćeš moć uživat s kumom, a i Jan-Renato će onda biti puno sretniji. Candy nemoj biti tužna, kak Mirna veli, s medicinskom pomoći je sve moguće. Mirna popravit ćete auto, znam da vam je sad teško zbog toga, ali glavno je da nitko nije teže ozlijeđen. Lim će se popraviti.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:38:58
|
|
|
|
piggy
|
bravo mrvičak baš sam sretna zbog tebe čekamo da točkica naraste
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:40:03
|
|
|
|
piggy
|
mirna kako je danas tvoj muž?
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:41:57
|
|
|
|
mrvicak
|
pise mi u nalazu u uterusu gestacijski mjehur 12 x 10 mm jel to ok...a ljudi meni se samo spava...hvala na cestitkama...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:42:16
|
|
|
|
BUMBIKA
|
cure bok! Ja maloprije došla s posla i večerala,pa došla vidjeti šta ima kod vas i čekam da počnu kućanice... Mrvičak
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:42:28
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: piggy mirna kako je danas tvoj muž? bolje je, oboje smo bolje.. upravo je saznao da ipak ne putuje, sljedeci tjedan ce uzeti bolovanje... mrvicak sve je ok
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:43:53
|
|
|
|
piggy
|
možda ti je manjak željeza u tijelu,i meni se jako spavalo i svako popodne sam morala dva sata odspavati. kad sam radila krvnu sliku reko mi je ginekolog da mi je željezo jako nisko i da sam zato jako umorna.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:45:21
|
|
|
|
mlada mama
|
dobra vam vecer svima. mrvicak cestitke na ovo je izgleda neko plodno razdoblje pola mog susjedstva je trudno,a pola je rodilo u proteklih mjesec dana
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:46:09
|
|
|
|
Candy
|
Bok Bumbika,Piggy i Tonkice ! Di ste sve do sad?Ja još malo u krevet,a vi tek došle ... Skitate se,ha?
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:46:10
|
|
|
|
njanja
|
evo i mene....kako ste svi? što je novoga, tko će me ukratko uputiti? previše je tema otvorenih pa ne stignem čitati birc....
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:46:14
|
|
|
|
piggy
|
mirna još bolje da ne putuje da bude neko vrijeme doma,da se nedaj bože nekaj nebi dogodilo. samo polako i nek se odmori,a i ti isto. ljubi mi malog frajera. jel još postavlja pitanja.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:46:27
|
|
|
|
tonkica
|
Joj, ja sam na početku trudnoće, prvih 2 mjeseca pogotovo, spavala sam tak. Dođem s posla, navečer gledam telku i već za 5 min hrčem ko morž. Za ne vjerovat!
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:47:35
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama dobra vam vecer svima. mrvicak cestitke na ovo je izgleda neko plodno razdoblje pola mog susjedstva je trudno,a pola je rodilo u proteklih mjesec dana Bok mlada mama! Plodno je u susjedstvu,ali na Raji nekak to sporo ide ...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:48:25
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Joj,i meni se strašno spavalo i to dosta dugo.Spavala sam i preko dan i navečer isto išla rano spavati...
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 13.11.2008 21:48:40
|
|
|
|
Candy
|
Bok Njanja... Kak si nam ti?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!