|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Omiljeni filmovi :-)
22.10.2010 23:47:49   
mamacita
Citam sve moguce teme, koliko uspijem, i zakljucak, trebamo malo vise razonode. user posted image

Ajde cure/ decki napisite koje filmove mozete gledati iznova sa onim istim zarom kao i prvi put. Koji vam imaju najbolju pricu, glumce koji su briljirali po vasem misljenju u tim istim filmovima? Prisjetite se i uzivajte...  user posted image

"Love Actually" - jako volim Huge Granta u tom filmu i njegovu potragu za ljubavlju, cijeli film je prepun pojedinih prica koje su svaka po sebi lijepe.

"Bram Stalker's Dracula" - da, vjerovali ili ne user posted image . Ne zbog vampira i krvi, nego zbog one vjecne recenice "I crossed the oceans of time to find you" koju je Garry Oldman rekao Winnoni Rider. Prvi put sam se sokirala filmom, i trebala sam ga vidjeti barem jos 2 puta da bih otkrila ljubavnu pricu i uzivala.

"Rob Roy" - emocije izmedju Roba i njegove filmske zene su snazne, i prica otkriva jako snaznu podrsku zene za muza.

"Blues Brothers" - John Belushi i Dan Acroyd su izvrsni komicari u tom tako dobrom filmu.

"Back Window" - Grace Kelly i Jimmy Stewart ... triller i romansa, dobro, dobro...

Eto, ja sam zapocela, a vi nastavite user posted image .
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Omiljeni filmovi :-)
22.10.2010 23:51:08   
mala pcelica
univerzalni vojnik-žan klod van dam ..bila sam zaljubljena u njega u to vrijeme user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 2
22.10.2010 23:55:26   
crex
Gladijator - Russel Crowe je zakon u tom filmu.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 3
23.10.2010 0:01:25   
lidac0605
Dozvolu za brak i Meet the Fockers-uvijek me nasmiju istim intenzitetom...
Gospodari prstenova-mogla bi beskonačno puta gledat...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 4
23.10.2010 0:02:48   
Anoniman
hihi, mamacita sad ćeš crć od smijeha al ja ti volim romantične komedije, one cmoljave, tipa "Nothing hill", "Moje pjesme moji snovi", "Forrest Gump", ... više se ne sjećam naslova... "Sunce nad Toscanom"-to je totalno srcedrapajuće..., ufff... tak, svi takvi uglavnom... sapunice ne gledam, osim sad 1001 noći, zarazila sam se... ne volim krv, trilere, stravu, nema ja za to živaca... volim lijepe stvari, da se odmorim uz to.user posted image

(Odgovor članu crex)
  Neposredna veza do poruke: 5
23.10.2010 8:10:35   
m600
teksaški masakr motornom pilom 1 i 2user posted image user posted image user posted image
šalim se
od starih filmova uvijek mogu pogledati prljavi ples,ona je sve to i lassieuser posted image
jedan od najboljih novijih filmova mi je lovely bones
jako tužna priča o djevojčici koju ju ubio susjed i ona je na nebu i ne želi otići u raj dok se ubojica ne otkrije
dirljiv film te ga preporučam
ima super filmova koje sam gledala ali baš se sad ne mogu sjetiti nekih naziva,još spavamuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
23.10.2010 8:23:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 7
23.10.2010 8:27:15   
novamama
uh, gospodari prstenova!!!
to mogu uvijek pogledati....najdraže su mi dvije kule....

a one koje pamtim, ali ih ne bi opet gledala jer su mi prestresni:
la vita e bella - nenadmašna filmčina za ridanje potoka suza....nikad ni na jednom filmu nisam tako plakala....
braveheart

i to je to, ostali izgleda nisu na mene ostavili jači dojam, ali volim lagane filmove i teme...spektakle i filmove katastrofe....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 8
23.10.2010 8:40:25   
njanja
ono što uvijek mogu pogledati je Prljavi ples, Zgodna žena, Sile prirode, Moje pjesme moji snovi, ali i 2 krimića iz 90-tih kojan su za mene bila boom: Teorija zavjere sa M Gibsonom i J Robertis i Net sa Sandrom Bullock

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 9
23.10.2010 9:08:52   
pincirotvajler
oni iz djetinjstva tipa 101 dalmatiner,nevjerojatno putovanje,lassie,moj prijatelj willy,sam u kući,..i sl user posted image
inače samo horor gledam i filmiće za odrasleuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Brisano sporočilo]
23.10.2010 10:11:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 11
23.10.2010 10:16:52   
pako
prljavi ples....ima ih još ali neznma kak se zovu baš i ne pamtim nazive user posted image i bilo koji di glumi Vin Diesel user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
23.10.2010 10:33:16   
maja
Od starijih filmova Notebook iliti Bilježnica, prekrasna priča na koju sam tulila a inače ne volim takve srcedrapajuće

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 13
23.10.2010 17:49:08   
Fever
Ima ih dosta ali volila bi da pogledate film HATCHI sa Richard Gere-om, film je zaista predivan...te samo pokazuje kako je pas najvjerniji čovjekov prijatelj user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 14
23.10.2010 22:08:05   
uciteljica
Poruka u boci.
I svi westerni nedjeljom ujutro bez imalo zezancije.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 15
23.10.2010 22:14:02   
ELISABETH
Prljavi ples definitivno broj 1 user posted image , Notebook i Brave heart

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 16
24.10.2010 9:26:28   
inna
PS I love you...plakala ko kišna godina...istina da sam bila trudna i da su hormoni odigrali svoje, ali film je mrak

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 17
24.10.2010 21:23:45   
pikachu
Od limunadica uvijek mogu pogledati Muriel se udaje (Muriel's Wedding), Četiri vjenčanja i sprovod, Odjednom ljubav, Bridget Jones i općenito britanske, Jerry Maguire... Gospodar prstenova i Hrabro srce su klasici... Hitchcocka u svim ostvarenjima, Prohujalo s vihorom, Forest Gump... Stvarno ih ima hrpa... Volim i Almodovara... I film Pod suncem Toscane je dobar... Ima mi srpskih komedija odličnih; Mrtav-ladan preporučam... Mogla bi do sutra ovako...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 18
24.10.2010 21:26:23   
Imra
Faana mi je super film, iako nije medju omiljenijima, Prljavi ples bih mogla non-stop gledati
volim romanticne komedije, drame, trilere,horore...ma volim sveuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 19
24.10.2010 21:34:51   
Domy
ljubavne,komedije, triler,horor..ma sve što je rekla imra user posted image
što mi paše to gledam što ne negledam user posted image user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 20
28.8.2011 21:01:02   
mamacita
Nedavno sam imala priliku vidjeti cijelu prvu sezonu HBO serijala "The Game of Thrones"... Odusevljena sam.

Sažetak

Snimljena prema popularnom knjiškom serijalu 'Pjesma leda i vatre', Georgea R.R. Martina, fantastična serija 'Igra prijestolja' kronika je epske borbe za vlast u velebnom i nasilnome fantastičnom kraljevstvu. Glumačku postavu čine Mark Addy, Sean Bean, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Michelle Fairley, Lena Headey, Kit Harington i Aidan Gillen.

Scenarij su napisali David Benioff, D. B. Weiss te sam Martin. Njih su trojica ujedno izvršni producenti serijala.
Radnja je smještena u mističnu zemlju Westeros i prati nevolje plemićke obitelji Stark. Nakon što otac obitelji Eddard (Sean Bean) postane novi kraljev namjesnik, obitelj biva uvučena u vrtlog dvorskih intriga i spletki. Zima stiže...

Podužem popisu glumaca posljednja se pridružila mlada britanska glumica Emilia Clarke, koja će utjeloviti princezu Daenerys Targaryen. Jason Momoa glumi njezina supruga Droga, vođu ratničkog naroda Dothraki koji živi u nepreglednim stepama iza slobodnih gradova.

Od ostalih glumačkih imena valja istaknuti Lenu Headey, koja će utjeloviti Cersei Lannister, Petera Dinklagea u ulozi Cerseina brata Tyriona, Nikolaja Costera-Waldaua kao Cerseina brata blizanca Jamieja, Seana Beana koji će utjeloviti plemića Neda Starka te Marka Addyja kao kralja Roberta.

Martinov nevjerojatni svijet mašte

Martin je 1991. počeo pisati ciklus 'Pjesme leda i vatre' sastavljen od sedam knjiga - 'Igra prijestolja' (1996), 'Sraz kraljeva' (1998), 'Oluja mačeva' (2000), 'Gozba vrana' (2005), 'Ples zmajeva', 'Vjetrovi zime' i 'San o proljeću'. Posljednje tri knjige još nisu napisane. Ovaj mu je serijal donio popularnost kod čitatelja fantastičnih romana diljem svijeta.

Već s prvom knjigom iz ciklusa, Martin je uspio na poharanom polju suvremene fantastike uzgojiti potpuno drukčiju sortu romana. Inspiriran srednjovjekovljem, posebno Ratom ruža i povijesnim romanom Sir Waltera Scotta 'Ivanhoe', Martin gradi do sada neviđeni svijet mašte, smještajući radnju u Sedam kraljevina Westerosa. Kompleksna, monumentalna i zastrašujuća priča prati paralelne sudbine glavnih likova, kojih u ovoj knjizi ima više nego što većina drugih ima sporednih.

Za one koji nisu čitali knjigu, evo kratkog sažetka. Eddard Stark danas je knez Sjevera i vladar Oštrozimlja, no prije petnaest godina, kao mladić, svoj je mač stavio u službu Roberta Baratheona, brata po oružju i nesuđenog muža njegove mlađe sestre Lyanne. Kada su Lyanna i Eddardov stariji brat Brandon pogubljeni po naredbi ludoga kralja Aerysa II., dvojica tek stasalih mladih plemića podignula su ustanak, koji je prerastao u najkrvaviji građanski rat što ga je Sedam kraljevstva ikada dotad vidjelo.

Robert Baratheon sada sjedi kao kralj na samotnom Željeznom prijestolju, okružen ljudima kojima ne može vjerovati, njegova jedina prilika da nastavi sa svojim bezbrižnim životom jest da nagovori Eddarda da napusti svoj zamak Oštrozimlje i krene s njim na dvor u kraljev grudobran kao namjesnik, njegova desna ruka i upravitelj Sedam kraljevina.

Rastrgan između obveze prema starom suborcu, prijatelju, kralju i ljubavi prema svojoj brojnoj obitelji, Eddard će, kao uvijek kad su u pitanju dužnost i čast imena Stark, izabrati opasniji put…

George R. R. Martin dobitnik je mnogobrojnih nagrada za svoje kratke pripovijetke. Ciklus 'Pjesme leda i vatre', prema općem sudu kritičara i publike, najbolje je od svega što je suvremena fantastika, od Tolkiena naovamo, uspjela ponuditi.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 21
28.8.2011 22:01:23   
Ira_
In the name of father - U ime oca ( po istinitom događaju, drama, a njih baš inače i ne volim)
The green mile - Zelena milja s Tom Hanksom
The Shining - Isijavanje s Jack Nicholson
I ostale filmove koji su snimljeni po knjigama Stephana Kinga

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 22
28.8.2011 22:29:06   
maryann01
titanic koji sam pogledala valjda više od 30 puta i opet bi mogla jer mi je radnja odlična i glumci isto tako,prljavi ples zbog patricka kovrčava sue super radnja u ime oca jer volim obiteljske drame i svi koji su snimljeni po romanima daniell stell.ako se još kojeg sjetim dopišem

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 23
31.8.2011 10:40:59   
Marti83
Mamurluk 1 i 2(iako je prvi dio daleko najbolji), Eden lake-napeti triler gdje sam se naživcirala dok sam ga gledala,ali je zato odličan,Paul-komedija o vanzemaljcu koji bježi iz vladinih tajnih postrojenja,naleti na neke geek engleze i počinje šou sa njima.Većinu filmova naravno bira moj muž koji bi samo gledao horore i znanstvene fantastike,tako da i taj dio filmova sam skoro sve pogledala od Batmana,Transformersa,fantastične 4 do Omena,Ogledala,....eto mojeg djetetauser posted image user posted image user posted image user posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 24
31.8.2011 10:46:05   
njanja
Veliko plavetnilo i Prljavi ples mogu pogledati milijun puta....

a obožavam gledati stare filmove, pogotovo s cary grantom, a film koji me uvijek nasmije i rasplače je: Afera za sijećanje, savršen je.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!