RE: Omiljeni filmovi :-) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

anaxx -> RE: Omiljeni filmovi :-) (31.8.2011 11:07:04)

IZVORNA PORUKA: novamama

a one koje pamtim, ali ih ne bi opet gledala jer su mi prestresni:
la vita e bella - nenadmašna filmčina za ridanje potoka suza....nikad ni na jednom filmu nisam tako plakala....
braveheart

novamama tu te potpisujem, inače ja općenito volim filmove gledati...kad nađem vremena [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ,
volim romantične komedije tipa Moj dečko se ženi, Bridget Jones, volim dobar krimić, triler, obiteljske: Billy Eliot ... James Bond je uvijek dobar, Mel Gibson po meni nema lošeg filma, ne volim baš jako razvikane filmove, meni recimo Titanik nije nešto posebno... ne volim horor...

mamacita -> RE: Omiljeni filmovi :-) (31.8.2011 20:41:40)

IZVORNA PORUKA: njanja

Veliko plavetnilo i Prljavi ples mogu pogledati milijun puta....

a obožavam gledati stare filmove, pogotovo s cary grantom, a film koji me uvijek nasmije i rasplače je: Afera za sijećanje, savršen je.....

OMG, "An Affair to Remember" LOVE IT... LOVE IT... LOVE IT... Obozavam Cary Granta, u bilo kojem filmu, u bilo kojem zanru, taj pogled, taj osmijeh... Novija verzija tog filma "Sleepless in Seatle" je pre dobra isto, jer je u tom filmu malti ne, ismijan, film sa Grantom. Jako dobro. Svaki put, obavezno ronim suze [sm=smiley32.gif].

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]