mamicaa -> RE: Život na selu (22.12.2010 9:03:46)
|
Evo vračam se mojoj dragoj temi i životu na selu, danas nije tako pozitivno jer smo ušli u financijsku krizu, kako zamječujem, prevarom državne firme HEP koja od nas traži 10000 kn za nepotrošenu struju u kući u kojoj NITKO ne živi ali je sređena i od ove jeseni bila u planu za iznajmljivanje, pa su nam isključili i u stanu gdje su već bili stanari, redovito plačano, ali eto glasi na isto ime, i što sada morali stanari van, mi se osramotili, ugled nam je srušen, pa nastalo problema i oko prodaje mesa...... Ipak eto pomalo na naš naćin sredili smo si u dnevnom boravku par grančica i okitili, pak poklončića, naši kućni ljubimci su tu, dječica se vesele, iakoznadu da sve ovo jako siromašno, VESELE se. Boli nas što nam curka ima i rođendan a nismo u mogučnosti kupiti joj poklonček, i napraviti slavlje, prodajemo svinje i toplo se nadamo ipak nekom prihodu. Ja danas, sutra, i prekosutra idem u Kutinu, raditi jahanje za djecu da nešto zaradim, pa ako Bok da biti će za Božić, i rođendan..... OSTAJEM U POZITIVNOJ NADI..... I da, ovo sve na tipkam da bi me se žalilo nego da pokažem da i u najtežim situacijama kada se čini sve crno i da nema izlaza, kada te duša boli jer djeci ne možeš pružiti ugođaj koji imaju druge obitelji, pozitivan stav i puno ljubavi daje radost i mi smo onda pobjednici zla.....
|
|
|
|