mamicaa -> Novi plan za slijedeću godinu (29.6.2011 8:10:45)
|
Novi plan za slijedeću godinu kako malo zaraditi, ili bolje rečeno kako zaraditi za pristojan život. Znaći isplanirala sam izraditi manjež ( prostor u kojemu se radi s konjima), Imam već jednu kobilicu, pa morala bih kupiti jedno sedlo, prikladno za dijecu, morala bih još malo poraditi s mojom kobilicom ali to ostavljam za 9 mj. U suradnji s još 2 OPG-ea izrađujemo plan za školske izlete. Program je: - dolazak i vrtna biološka radionica, gdije svatko sadi nešto, ponekada će to biti cvijeće, ponekada povrće, ili berba, sortiranje, znaći rad u vrtu - odlazak na rekreativne aktivnosti popračene životinjama, magarcem, kozom, janjetom,konjima + mogučnost jahanja -odlazak u siranu, razgledanje sirane, svega potrebnoga za preradu mlijeka, degustiranje sira + poklon mali sirić za ponjeti kući..... Izlet je pogodan za dijecu od 1 do 4 razreda....... Cijena cijelokupnoga programa je 55 kn. + vlastiti prijevoz, vlastiti sendvići, + prema dogovoru ponjeti jednu biljku ili cvijet To je plan a sada smo u izradi mailova, u traženju školskih mailova i slanju te bukiranju za listopad, studeni, prosinac, siječanj, veljača,ožujak,travanj, svibanj i lipanj. Sve vrijeme je pogodno čak i po snijegu se radi.....
|
|
|
|