mlada mama -> RE: Cime se zastititi? (27.10.2010 16:08:13)
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Brunina mama ja koristim spiralu onu za 400kn.Mogu reći da imam dosta jaka krvarenja od nje. ova za 1000kn je Mirena.Od nje imaš samo neku sukrvicu,tak mi je rekla moja doktorica. Sljedeći put bi stavila ipak Mirenu. BM, lijepa vam je slika na avataru, novo?? Htjela sma samo livoni reći da je razlika između obične i Mirene da Mirena ispušta dozu hormona kako bi onemogućila doslovno spajanje spermija i jajašca...Znači kod obične se oni i spoje, ali se nemaju kamo ugnjezditi jer nemaju kako proći do maternice, a kod Mirene se ne mogu nis pojiti jer ta doza hormona onemogućava spajanje i stvara nepovoljnu situaciju za dolazak spermija do jajašca...Eto laički (seljački) rečeno....Ova Mirena je riješila onu "vjersku", etičku ili kako god hoćete nazovite moralnu dvojbu "pobačaja unutar tijela" jer ne dolazi do oplodnje... Ponavljam da sam ju imala ja i bila sam pre zadovoljna,svima bih ju preporučila[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]
|
|
|
|