Nika 24052006
|
Meni je tužno što je opet ispalo ovako Što se seksa tiče,ni meni se ne da baš uvijek.Iako ne radim,imam ritam za poluditi,njih dvije stalno nešto trebaju,tako da sam angažirana ujutro od 6 do navečer u 23,ako imam sreće.Idu one rano spavati,mala u pol 8,velika u pol 9,ali imam još sto stvari za obaviti kad one zaspu,i onda jedva čekam tuširanje i krevet.Razumijem dominik,ona još uz sve i radi.Seks je sastavni dio braka,a ne smisao braka,ne volim ja svog muža manje ako ne skačemo jedno po drugome svaki dan.Mislim da imam prosječan do vrlo dobar seksualni život,da sam uvijek raspoložena za seks,nisam,da se seksam samo da udovoljim mužu,ne(interni dogovor,ako se jednom od nas neće,onda bolje odgodimo,nego da se silimo),da budem preumorna,budem.Nismo svi isti,i bez uvrede bilo kome,ne mogu vjerovati da postoje osobe kojima se baš UVIJEK hoće.I siđa mi se njanjina rečenica,ja se ne bi usudila sa serklažom,ali svatko svoje zna...I u prvoj i u drugoj trudnoći mi je neko vrijeme posteljica bila nisko,i nisam dobila izričitu zabranu ginekologa,ali sam se ja ipak preventivno suzdržavala od seksa,sve do se posteljica nije "ugnijezdila"...Ne znam,svatko od nas ima potrebe na drugačiji način,netko više,netko manje...