njanja -> Adio!!! (28.10.2010 23:06:41)
|
Cure, ja vas pozdravljam...Ne znam da li na kratko ili na dugo, ali jednostavno mi više nije ugodno biti ovdje.... Uvijek sam se smijala onima koje su pisale ja odlazim i to mi je bilo tako blesavo, zato sam mislila da si to nikada necu dozvoliti.... Htjela sma vam samo reci da ovo vec duze vremena traje, mozda nemam uvijek lijepi nacin da iznesem svoj stav, ali nikad se nisam libila reci istinu i dapace, znala sam na pp dobiti poruke podrske da "bas i one tako rekle, ali im se neda ulaziti uraspravu"...Znaci nisam jedina sa takvim stavom, ali sam ocito jedini negativac.... Novamama, vrati se na pocetak price pa vidi tko je koga prvi prozvao i zbog cega sam se osvrnula na serklazu (joj ovo mi je takva djetinjarija) pa ako zelis mi se ispricaj sto si mi stavila rijeci u usta.... Ja se ovim putem ispricavam svima koje istina i stav boli, a mislim da nikada nisam bila bezobrazna i nekog pogrdnim rijecima uvrijedila.... Na raju sam dosla kao trudnica, prosla porod, janovu prvu godinu, povratak na posao, sva ljetovanja/zimovanja, janov polazak u vrtic i pri tom sam upoznala punoooooo divnih ljudi koji ce mi uvijek znaciti....Imam preslatkog malog vragolana od sina, divnog muža (kojeg bi doduše nekad u top stavila, kao i jana kad me ljute), prekrasnu obitelj i posao koji volim....Fakat mi ne treba da na raji budem osuđenik... Možda se jednog dana vratim, ali molim vas, nemojte sa onim smiješim temama: Njanja vrati se (koje su mi tako drage [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]).... Pusa svima i sve najbolje!!!!! I da, javite mi za Ri druženja jer naravno da ću doći!!!!!!!!!
|
|
|
|