Najbolje godine (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

pakić -> Najbolje godine (29.10.2010 13:33:24)

Ne, ne želim govoriti o seriji, nego me zanima što vi mislite, koje su Vaše najbolje godine??? Je li to bila srednja škola, fakultet, doba prije vjenčanja i djece, ili sada? Ili čekate penziju da na miru uživate kad budete stari i nemoćni.
Pitam zato jer mi se nekako čini da prolazimo kroz ovaj život ne uživajući previše, stalno se borimo sa nekakvim vjetrenjačama, rješavamo probleme, čekamo da neki period našeg života završi, kako bi počeo neki "bolji". A onda shvatimo da nema BOLJEG, da je to to. I samo ono što učinimo sami utječe na svaki naš novi dan.
Moje "Najbolje godine" počele su kad sam upoznala svog muža, i tek sad počinjem uživati u životu, sa svojom obitelji, i učim da spremna dočekam sve probleme i oluje koji nas sustižu u životu.

ejmama -> RE: Najbolje godine (29.10.2010 13:37:49)

Meni su najabolje bile u srednjoj, ali nemam se šta žaliti u životu imam ono što najviše trebam i nek tako i ostane.

Anoniman -> RE: Najbolje godine (29.10.2010 13:43:43)

Na faksu mi je bilo super, i mislila sam da su mi to najbolje godine. Al kad sam upoznala muža i kad smo se oženili, stvorili dom i obitelj... Joj, tek sad vidim da su ove zapravo najbolje. Imam muža kojeg volim, dom, dijete i super posao - lagala bih kad bi rekla da mi sad nije lijepo. Mislim da nam ništa ne nedostaje, samo se ponekad treba sjetiti uživati u svemu što imamo. Nek ovako nastavi i dalje i mislim da najbolje godine mog života nikad neće prestati![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pepeljuga -> RE: Najbolje godine (29.10.2010 13:45:26)

IZVORNA PORUKA: Kejt

Na faksu mi je bilo super, i mislila sam da su mi to najbolje godine. Al kad sam upoznala muža i kad smo se oženili, stvorili dom i obitelj... Joj, tek sad vidim da su ove zapravo najbolje. Imam muža kojeg volim, dom, dijete i super posao - lagala bih kad bi rekla da mi sad nije lijepo. Mislim da nam ništa ne nedostaje, samo se ponekad treba sjetiti uživati u svemu što imamo. Nek ovako nastavi i dalje i mislim da najbolje godine mog života nikad neće prestati![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

potpisujem Kejt

pincirotvajler -> RE: Najbolje godine (29.10.2010 15:50:43)

treći i četvrti srednje,i pretprošla-uživancija s mm sami konačno na stanu bez brige i pameti

mamacita -> RE: Najbolje godine (29.10.2010 16:10:41)

Najbolje godine... svakako otkako sam mama i zena :-)

ama -> RE: Najbolje godine (29.10.2010 17:37:47)

IZVORNA PORUKA: ejmama

Meni su najabolje bile u srednjoj, ali nemam se šta žaliti u životu imam ono što najviše trebam i nek tako i ostane.
potpisujem[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

inna -> RE: Najbolje godine (29.10.2010 18:58:09)

faks definitivno...dovoljna stara da imam svu slobodu, a opet još zaštićena u gnijezdu roditelja

dami -> RE: Najbolje godine (29.10.2010 21:18:19)

Po mome za mene su upravo sad najbolje godine. Imam dobar posao, odličnog muža, super dijecu.
Konačno znam što želim i kako se za to izboriti. Stvarno uživam u svakom trenutku.
Osjećam da dišem punim plućima.

novamama -> RE: Najbolje godine (29.10.2010 21:20:18)

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: Kejt

potpisujem Kejt

i ja potpisujem sve ovo, i dodajem da treba uživati u svakom trenutku, ne žaliti za prošlosti, a budućnost? nikad ne znaš što ti nosi...

i optimizam, ma pepin potpis to najbolje govori[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Nika 24052006 -> RE: Najbolje godine (29.10.2010 21:47:06)

Srednja škola mi je bila jedan super period,baš sam uživala...Dakle, taj dio odrastanja smatram dobrim godinama,a mislim da mi upravo teku najbolje,sretna sam i zadovoljna sa svime što imam,još samo da mi je pronaći posao kad Ines napuni godinu dana,bila bi potpuna...

dikac -> RE: Najbolje godine (29.10.2010 22:25:17)

kod mene je situacija takva da što sam starija to sam nekako zadovoljnija. kao da sam zrelija i ne opterećujem se nebitnim stvarima, gledam prioritete, lakše se nosim s ružnim stvarima i više uživam u danu u životu. kako uz djecu nemam puno vremena, veseli me kada odvojim malo vremena za sebe, kada kvalitetno provedem dan s njima. puno sam zadovoljnija nego prije.

Bebys -> RE: Najbolje godine (30.10.2010 10:00:28)

najbolje je MLADOST OD TAMO 16 PA NADALJE....DO NEKIH 30 TAK...

a NAJZRELIJE GODINE I BOGATE MUDROSCU SU OD 30 pa nadalje...tak da TO NEMOZES SPOJITI..NIKAKO...

Stranica: [1]