Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 10.11.2010 20:58:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer cure,evo i mene malo Opet mi sporo otvara stranice Neću dugo jer moram još kuhinju spremiti i idem spavati,a sutra rano oko 6 idemo u Zg tj.Srebrnjak s D na pregled
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 10.11.2010 20:58:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
a cuba malo maste ma nemam pojma ni ja,ne pada mi nista na pamet Luna pa nije valjda da svaki dan tako
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 10.11.2010 20:58:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Izgleda da je raja proradila kak treba. Sad bih trebala peglat pa prat kosu, a ne da mi se ništa. Ja sjedim na raji. Muž danas završava projekt i sljedećih dana ne ide u studio! Planiramo u subotu u Arena centar. jel bio netko?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 10.11.2010 21:00:04
|
|
|
|
novamama
|
cuba, ajde ti otvori, pa nešto po kubanski stavi u naslov
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 10.11.2010 21:01:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bumbi zasto idete pa sto se nisi javila da organiziramo neku kavicu Novamama mudtaci su oni samo takvi,al je i R zadnja dva dana u fazi necu jer cuje ovoga Uvik nesto sa njima
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 10.11.2010 21:02:11
|
|
|
|
LUNA000
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga a cuba malo maste ma nemam pojma ni ja,ne pada mi nista na pamet Luna pa nije valjda da svaki dan tako Da..prije je to znalo biti i odlaženja na teren kako ga tko nazove i subotom i nedjeljom...dok meni nije puknuo film..sad je subotom i nedjeljom kući sa nama
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 10.11.2010 21:03:18
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga al je i R zadnja dva dana u fazi necu jer cuje ovoga Uvik nesto sa njima ma vidiš ti, imaš ti pravo, zato ona viče na svih nas zadnja dva dana
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 10.11.2010 21:04:32
|
|
|
|
novamama
|
ajde luna ne kukaj bit će para ko pijeska šalim se, vidim da si mi tu blizu, pa bi mogli organizirat neku kavicu uskoro?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 10.11.2010 21:13:00
|
|
|
|
LUNA000
|
IZVORNA PORUKA: novamama ajde luna ne kukaj bit će para ko pijeska šalim se, vidim da si mi tu blizu, pa bi mogli organizirat neku kavicu uskoro? Puno zuji...a malo meda daje..hahaha..toliko o parama..:) Mogli bi... uvijek može
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!