Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 21:58:58
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: minnie a šta nudite za ljude koji su izgubili glas osim čaja. od petka ne mogu pričati i već mi je dosta Nešto žestoko? Ma mala se sada pravi fina, sigurno je negdje ružila do kasno u noć pa sad kuka, hoće meda i čajeka Jesam te prokužila minnie? ja bi rade volje ružila samo me nikud mm ne vodi
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 21:59:00
|
|
|
|
cuba
|
Aiiii kerida opskrbila si nas dobrano
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 21:59:49
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: minnie a šta nudite za ljude koji su izgubili glas osim čaja. od petka ne mogu pričati i već mi je dosta minnie imaš u apoteci ovaj sprej, dosta je dobar za grlobolju ja mislila nešto iz kučne radinosti
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:00:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: elinamama IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: minnie a šta nudite za ljude koji su izgubili glas osim čaja. od petka ne mogu pričati i već mi je dosta minnie imaš u apoteci ovaj sprej, dosta je dobar za grlobolju to su nama prodali za afte niš mi nije jasno... al je fin to je protiv virusa, afte su virusne i većina grlobolja je virusna. minnie, pogledaj si grlo u ogledalu, ako su ti lukovi crvenkati i grlo blago crveno onda je virus, ako imaš neke kao nakupine, onak ko točke po grlu, onda je bakterija.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:02:19
|
|
|
|
Anoniman
|
ak hoćeš lijek iz kućne radinosti, onda si stavi soli u čašu vode i grgljaj!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:02:26
|
|
|
|
MaTana
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:03:02
|
|
|
|
Anoniman
|
mmm, MaTana, ja ću si jedan otrgnuti - sljp!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:03:04
|
|
|
|
minnie
|
evo ja nudim ovo i ovo danas sam bila vrijedna, pa ko hoće neka navrati
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:03:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi ak hoćeš lijek iz kućne radinosti, onda si stavi soli u čašu vode i grgljaj! ili kupi u ljekarni Hexoral i grgljaj.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:03:40
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: minnie IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: minnie a šta nudite za ljude koji su izgubili glas osim čaja. od petka ne mogu pričati i već mi je dosta minnie imaš u apoteci ovaj sprej, dosta je dobar za grlobolju ja mislila nešto iz kučne radinosti Moj muž meni zna sastaviti recept iz kućne radinosti ali me sram sada to napisati Zato šutim kad me grlo bolim - ni ne pisnem
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:04:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Gladni?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:04:18
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi ak hoćeš lijek iz kućne radinosti, onda si stavi soli u čašu vode i grgljaj! eto ga an ja bi nešto što obara
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:04:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minnie ja bi rade volje ružila samo me nikud mm ne vodi ni mene mooooj
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:04:30
|
|
|
|
Zvonki
|
Imra, viiidim te
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2010 22:04:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:04:59
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Moj muž meni zna sastaviti recept iz kućne radinosti ali me sram sada to napisati Zato šutim kad me grlo bolim - ni ne pisnem
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:05:08
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: minnie IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: minnie a šta nudite za ljude koji su izgubili glas osim čaja. od petka ne mogu pričati i već mi je dosta minnie imaš u apoteci ovaj sprej, dosta je dobar za grlobolju ja mislila nešto iz kučne radinosti Moj muž meni zna sastaviti recept iz kućne radinosti ali me sram sada to napisati Zato šutim kad me grlo bolim - ni ne pisnem ima i moj ali bome ne pali svaki put , mada njemu da
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:05:33
|
|
|
|
cuba
|
elinamama LN ljubi klince...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:06:20
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: minnie ja bi rade volje ružila samo me nikud mm ne vodi ni mene mooooj ajmo mi ženske same nekuda a oni neka dadiljaju doma
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:06:25
|
|
|
|
MaTana
|
Primjetila sam da Pepe ima senzor za Baileys kao i ja.... Jesmo se raskokodakale i nestižem sve pratiti
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:06:38
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: elinamama mariachi, prava si sveska cure, želim vam i jednu lijepu masažu uz dobru cugu a i sebi isto želim laka noćka! finally traje mi ovaj dan bar 28 sati..... LN elinamama. Upravo se smijem na tvoj pst kako ništa ne osjećaš Odmorite se. Staviš koju sliku?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:07:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: elinamama mariachi, prava si sveska cure, želim vam i jednu lijepu masažu uz dobru cugu a i sebi isto želim laka noćka! finally traje mi ovaj dan bar 28 sati..... ja sam dežurna teta doka, izvolite, ko je sad na redu? laku noć, elinamama, lijepo se odmori....
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:07:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj je došao. Valjda će me odvest do kreveta!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:09:02
|
|
|
|
cuba
|
Cure moje, sve vas lijepo pozdravljam, pomalo sa cugom večeras LN svima, pišemo se ujutro...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:09:20
|
|
|
|
minnie
|
ako on nezna put pokažimu. možda je zaboravio
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!