Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:40:56
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: leilany ja odo...neshvacena sam opet..hasta la vista .... gud najt Ček, lei, ti samo ovo razumiješ BUUUUUUUUUUUUUUUUU
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:41:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: leilany ja odo...neshvacena sam opet..hasta la vista .... gud najt ma daj di ces,vecer tek pocinje
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:42:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Pinci, di si? Super su fotke. Baš ste nekako ... nice family! Di je ova mariola? Najela se ćevapa pa ne može tipkat!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:42:36
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga pika mislila sam na sebe javim ti se kad decke ostavim u vrticu,znaci posli 9,jer moze pinci vece Može, kolače nisam pekla, danas sam radila... Ali dobit ćeš kavu... Odlazim i ja malo srediti po kući, pod tuš i u krpe... LN, komadi...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:43:31
|
|
|
|
Anoniman
|
žene, nemojte ići. Bolje namamite onog sexi mužjaka u birtiju!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:44:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
pika ln,cujemo se
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:44:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma da cuba i ja sam se navukla na Šeherezadu. Morala sam, mala baš u to vrijeme cica.. (dobar mi je izgovor, ha) Da li su svi limači u carstvu snova?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:45:09
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler IZVORNA PORUKA: cuba Večer pinci Ma nemoj mi reći da si i ti to počela gledati ja gledam odpočetka..nijednu nisam propustila lei ln Ma šalim se ja Pika LN....pišemo se sutra sigurno
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:47:10
|
|
|
|
cuba
|
Večeras nitko ne časti
|
|
[Obrisani korisnik] 1.11.2010 21:47:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:48:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Cuba ne misliš da je to malo previše alkohola za nas? Nekako nas je malo curki ovdje?! Moglo bi biti svega do jutra..
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:50:27
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Šta vi sve čekate onog novog pijevca? Cuba ti si mi,u nedostatku MaTane i Vrtirepke najsumnivija Večer cvrle Ma i nije mi baš sjeo onaj alfa mužjak bez obzira na krizu Ljubi malu A nadam se da će joj do jutra biti bolje ....dala sam sinoć R Panadol sirup ali njente/nada/ništa mu nije pomogao ...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:50:31
|
|
|
|
pincirotvajler
|
kejt hvala pika ln cvrči držite se noćas mužjak je odustao kao i svaki dosad
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:50:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
a zna cuba sto ja volim,grasko ne brini to u mene samo klizi cvrci vece,pa sto ju je uvatio samo kasalj ili ima i temp
|
|
[Obrisani korisnik] 1.11.2010 21:50:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:51:17
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Graško Cuba ne misliš da je to malo previše alkohola za nas? Nekako nas je malo curki ovdje?! Moglo bi biti svega do jutra.. Dok sam ja polipila slike ekipica se razbježala iz birtije
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:51:43
|
|
|
|
Anoniman
|
A.počela kašljati sve jače i jače.Dala sam joj sirup od bijelog sljeza,ali nije pomogao,tek sada kada sam joj dala aerius je prestala. Namačem i čaj od korijena bijelog sljeza za noć. Za princezu
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:52:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Cvrčak, zar opet? Jesi barem ti riješila svoj kašalj?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:55:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
cuba ja pijem,ne brini cvrci nadam se da ce brzo proci i da nije nista strasno
< Poruku je uredio pepeljuga -- 1.11.2010 21:56:38 >
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:55:45
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Trebala sam dobiti 27.10. strah me da nece pokazati plusic. Mariola al i ti cekas novosti. marta i moja je trebala doć 27.
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:56:59
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga uba ja pijem,ne brini Ma nego za koga sam i natočila
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:57:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Rekla sam ja da ćemo skupa čekat vaše bebe! Ujutro molim izvještaj od vas dvije. Nije rano za testić, ne brinite!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.11.2010 21:57:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:57:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ne idem Cvrči. Ova moja je krenula sa akrobacijama, mrzi sjediti u sjedalici. A da slušam dreku do Đakova i natrag mislim da bi si kosu počupala. A s njom nikad ne znaš..jedan dan je super, a drugi ne možeš s njom izaći na kraj. Tko sve dolazi? U svakom slučaju dobro se zabavite.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 21:57:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: Marta j Trebala sam dobiti 27.10. strah me da nece pokazati plusic. Mariola al i ti cekas novosti. marta i moja je trebala doć 27. a jedva cekam te testice sutra
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!