Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:09:36
|
|
|
|
Anoniman
|
nikako uspavat Katu... sjedi mi u krilu i crta
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:09:47
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Moj je došao. Valjda će me odvest do kreveta! Kejt, tvoj avatar izgelda kao da bi ti njega trebala odvesti do kreveta - leteći
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:10:16
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi nikako uspavat Katu... sjedi mi u krilu i crta Pa daj, ne tjeraj dijete s tuluma
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:10:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam njega već jednom danas, sad je na njemu red!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:10:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cuba Cure moje, sve vas lijepo pozdravljam, pomalo sa cugom večeras LN svima, pišemo se ujutro... LN, kerida
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:10:47
|
|
|
|
novamama
|
za ime birca, baš sam nekidan mislila da bi bilo dobro da se tako zove ali stvarno, ne pravim se pametna ja mislim da ja zaslužujem mjesto na šanku
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:11:04
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: cuba Cure moje, sve vas lijepo pozdravljam, pomalo sa cugom večeras LN svima, pišemo se ujutro... Cuba, laku noć. Nećemo pretjerivati. Časna izviđačka
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:12:16
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: novamama za ime birca, baš sam nekidan mislila da bi bilo dobro da se tako zove ali stvarno, ne pravim se pametna ja mislim da ja zaslužujem mjesto na šanku Gle, mjesta na šanku nema. To što ti imaš neke profesionalne deformacije iživljavaj u svom bircu. Ovdje moraš biti dobra
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:12:35
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Ja sam njega već jednom danas, sad je na njemu red! ž šta znaš moda mu se danas svidjelo pa čeka reprizu
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:14:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme sto ste se raskokodakale
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:14:35
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: minnie IZVORNA PORUKA: Kejt Ja sam njega već jednom danas, sad je na njemu red! ž šta znaš moda mu se danas svidjelo pa čeka reprizu Čuj, žena mi zgleda kao da prije da muž leži još onesvješten na krevetu
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:15:34
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: novamama za ime birca, baš sam nekidan mislila da bi bilo dobro da se tako zove ali stvarno, ne pravim se pametna ja mislim da ja zaslužujem mjesto na šanku Gle, mjesta na šanku nema. To što ti imaš neke profesionalne deformacije iživljavaj u svom bircu. Ovdje moraš biti dobra na zapovijed! (ali ja sam uvijek dobra - malo poživčanim, ali bože moj, nitko nije savršen )
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:15:46
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi nmama, če si ti za šankem, ja onda idem na binu, ne! ja bi ipak na šank i to kao cue iz kojote bara. ako se sječate filma
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:15:50
|
|
|
|
Zvonki
|
Mariachiiiiii
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:16:24
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi nmama, če si ti za šankem, ja onda idem na binu, ne! http://www.youtube.com/watch?v=8lg2PKF0cS4 morat ću i ja na binu, ali samo kao prateći vokal, mislim, ako zvonki dopusti
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:16:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Mariachiiiiii je, lubica, ja nebum više popevala če buš si ti vuva štopala
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:17:43
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: minnie IZVORNA PORUKA: Mariachi nmama, če si ti za šankem, ja onda idem na binu, ne! ja bi ipak na šank i to kao cue iz kojote bara. ako se sječate filma za mene bi trebalo pojačat šank...armaturom.....
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:19:23
|
|
|
|
Zvonki
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:19:46
|
|
|
|
MaTana
|
Ne mogu vjerovati koji kokošinjac večeras ovdje... baš sam sretna!
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:19:54
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: minnie IZVORNA PORUKA: Mariachi nmama, če si ti za šankem, ja onda idem na binu, ne! ja bi ipak na šank i to kao cue iz kojote bara. ako se sječate filma za mene bi trebalo pojačat šank...armaturom..... jooj kak muljkis....
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:20:26
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki bas bi mi sad pasao jedan guc
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:21:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Zvonki bas bi mi sad pasao jedan guc daj i meeni maaalooo
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:21:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: minnie IZVORNA PORUKA: Kejt Ja sam njega već jednom danas, sad je na njemu red! ž šta znaš moda mu se danas svidjelo pa čeka reprizu Čuj, žena mi zgleda kao da prije da muž leži još onesvješten na krevetu he he he Sad bum ja njega vrnula u život!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!