Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 14:52:12
|
|
|
|
cuba
|
mama mery ćao i tebi Evo za tebe jedna fiiina kavica
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 14:54:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
Dobar dan Nella i tebi, dobro smo hvala na pitanju, kako ti i tvoji?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 14:54:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
eh da pp ti je vracen
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 14:55:04
|
|
|
|
mama mery
|
hvala cuba bas mi treba jedna kako ste ti i roko
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 14:56:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: CallamityJane A pije se djus votka ali mi je ponestalo djusa pa mi ne ide bas najbolje Ma potegni onako muški dvi-tri i zagrijana si za sekundu a uštedit ćeš i na đusu ajme tek sada vidih ovo, hahaha, ma ne mogu ja to po muski a smrzavam se, sva se tresem koliko mi se hladnoca uvukla u kosti
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 14:58:12
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mama mery stigla i ja na kavicu kako ste cure? cj gdje si ti bila nestala? ajme skroz sam iz stosa ispala, sve promasim Nisam nestala mery tu sam, ali sam u nekakvim obvezama ovih dana, joj sada sam ista Bebys samo dopisujem poruke jednu na drugu hahahaha Kako malena ljubiteljica meda i barbika? i maleni vragolan? jesu dobro?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:00:29
|
|
|
|
mama mery
|
djeca su dobro spavaju malo im nosic zeze samo im je zacepljen nema nista za ispuhati pa smo nocas imali problema sa spavanjem kako ti i kustra tvoja?
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:05:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
I moja pajki, dobla je ove bube iz Dore, misli dobila je i Doru ali sada su bube preuzele primat pa je isla leci sa njima A da im stavis malo borovice ili nesto da ti isparava u kuci, neka im malo nosic inhalira?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:13:04
|
|
|
|
mama mery
|
i mi cekao novu doru neznam morat cu nesta je im kapi bas i nisu pomogle ja mislim da je to problem vlage mi u stanu imamo dosta vlage
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:14:25
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: mama mery hvala cuba bas mi treba jedna kako ste ti i roko Rokiću mi izlaze zubići pa je dosta nervozan i užasno loše spava po noći Ja sam shodno tome umorna ko pas al dobro sve to ide majčinski staž... Kako ste vi?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:15:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
Stigla je Dora ima par dana, ja vidjela i svaki dan, sad cu ,sad cu i sada kada sam isla do ove gore mjenjacnice iznad mene kiosk odmah pored i Kustra vidjela i odmah vice Doraaaaa, nema sanse da zaboravim onda Jao ako imas vlagu u stanu onda gledaj ako ikako mozes da je se rijesis, to je katastrofa za bronhije, katastrofaaaa
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:15:55
|
|
|
|
mama mery
|
misko mali mi srecom sa zubima nismo imali problema uglavnom smo dobro
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:17:55
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ni mi isto nista vrijedno pomena, jednom fibra kod ocnjaka i mrvica grintavosti kod prvih i to je to, sada joj izasle donje dvije petice, kruna im je debela kao moj palac ali moja komandirka nista Stvarno smo imali srece! Cuba sta ti najvise pomaze kod zubica? Je li se kakvo sredstvo pokazalo kao bolje od svega ostalog?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:18:54
|
|
|
|
mama mery
|
cj mi se toga mozemo rijesiti jer je izolacija kuce nikakva u brodu nema dore nigdje pa ce mi kuma ako bude isla u os donijeti ili ce cvrcak u đakovo na druzenje
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:22:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
Hoces da ti posaljem ja, idem svakako opet do mjenjacnice kad komandirka ustane
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:24:54
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Hoces da ti posaljem ja, idem svakako opet do mjenjacnice kad komandirka ustane hvala , ali netreba mozemo se malo strpiti
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:25:07
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Cuba sta ti najvise pomaze kod zubica? Je li se kakvo sredstvo pokazalo kao bolje od svega ostalog? Ma joj draga apsolutno ništa...probali Calgel, Dentinox i kapi i gel, Jantarnu ogrlicu, Voltaren baby čepiče, Lupocet sirup i sad zadnje na Cvrčkovu preporuku Panadol sirup ali ni to mu ne pomaže Mislim da na tržištu više ništa za zubiće ni ne postoji....a tek ih 5 ima...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:27:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Hej tete kako ste? I ti cuba muku mučiš sa zubičima? Evo da vam se pohvalim, moja curka je dobila frutek poklon..
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:28:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
Bas mi ga zao cuba Nesto se ne mogu sjetiti je li on ima cuclu? mozda mu to pomogne kada bude cuclao Cini mi se da si rekla isto nekada prije da ste i osanit probali? Stvarno ne znam sta bi vise postojalo Znam ja zasto ti mery neces da ti posaljem da ne zavrsis kao pinci Kako mi je krivo obecala zeni, a ne mogu naci te kapi nema sanse Sve mi se cini da su promijenili pakovanje,pa sam citala sastave na bocicama ima jedna sto ima slicne sastojke ali opet nedostaje mellisa
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:29:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
Bravo za tvoju curku Grasko Meni bilo glupo da saljem, potrebnije je vama malim bebacima to nego nama velikim haharima
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:30:41
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: Graško Evo da vam se pohvalim, moja curka je dobila frutek poklon.. cestitam
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:34:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo za tvoju curku Grasko user posted image Meni bilo glupo da saljem, potrebnije je vama malim bebacima to nego nama velikim haharima user posted image Pa i hahari se vesele poklonima! Obožavam rr, prvo sam dobila poklončić kad sam bila trudna. Super sam ga iskoristila poslije poroda u bolnici, a evo sad i poklonćić za Elenu Petru..
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:35:24
|
|
|
|
CallamityJane
|
Joj cure ja se nikako ugrijati, i nikako doispiti ovaj dec votke Cubaaa upomoccc Ozbiljno sada smrzoh se a nikako se zagrijati a moram najmanje jos dva puta vani izaci, pa krepacu vam negdje na sred ulice, nemojte da mi ko ne dodje na sahranu jeste cule
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:37:03
|
|
|
|
mama mery
|
cj samo na eks taj dec votke i vidjet ces kako ce se ugrijati
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 2.11.2010 15:37:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Graško Bravo za tvoju curku Grasko user posted image Meni bilo glupo da saljem, potrebnije je vama malim bebacima to nego nama velikim haharima user posted image Pa i hahari se vesele poklonima! Obožavam rr, prvo sam dobila poklončić kad sam bila trudna. Super sam ga iskoristila poslije poroda u bolnici, a evo sad i poklonćić za Elenu Petru.. Pa ja nisam nista dobila direktno od raje, ali zato jesam puno iskrenih prijateljstava sklopila putem nje a i kroz ta prijateljstva hrpu poklona, meni je to dosta I iskreno meni nekako ruzno da ja svoju komandirku prijavim za takvo sto, kada ima puno vas mama malih bebica kojima to vise treba nego mojoj. Moja komandirka sada uzme jabuku i bananu sve sama grize, koja crna kasica jos bi me gadjala njome Ali mi je tako drago cuti kada neko nesto dobije
|
|
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!