|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: Povratak otpisanih ;)
3.11.2010 14:33:42   
CallamityJane
Evo ja idem se tusnuti brzinski pa se vracam
cekajteee mee nemojte sve otici...user posted image
Zvrk valjda budes tu jos, tiha eno odgovorila sam ti na Zvrkovoj temi i da opet naglasim "ozbiljno" mislim user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1401
3.11.2010 14:34:15   
pikachu
user posted image

A evo i kavice...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1402
3.11.2010 14:35:18   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Evo ja idem se tusnuti brzinski pa se vracam
cekajteee mee nemojte sve otici...user posted image
Zvrk valjda budes tu jos, tiha eno odgovorila sam ti na Zvrkovoj temi i da opet naglasim "ozbiljno" mislim user posted image

ti i ozbiljnostuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1403
3.11.2010 14:39:58   
Anoniman
Pozdrav svima!
Danas sam sva leteća. Bila jutros na akupunkturi, pa na presici pa došla na posao pa otišla opet i evo me sad. Pola emisije već spremno. Dan proletio. Oko me još gnjavi i trebala bi danas dr-u, a ne znam kako ću s malim. Muž ima neko snimanje i ne može ga čuvati. Da ga povedem?user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 1404
3.11.2010 14:42:34   
ZVRK
bokić kejt ako misliš da će ti biti miran onda ga povedi-ako ideš kod dr opće prakse a ako ideš kod očnog onda user posted image  jer ako ti nešto ''''čačka''''po oku budeš li mogla još i sa mali kasnije da se natežeš

evo user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio ZVRK -- 3.11.2010 14:43:11 >

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1405
3.11.2010 14:49:56   
CallamityJane
Evo mene natrag brza i ozbiljna, jeste li vidjeli user posted image
Kejt zar imas nekog drugog izbora ako ti ne moze ga muz pricuvati? user posted image
PIka hvala na kafici, samo je meni vec i vece a ne jutro user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1406
3.11.2010 14:51:24   
ZVRK
odo ja po mog zvrkića
papa

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 1407
3.11.2010 14:52:45   
Anoniman
Ma mislila sam kod opće prakse jer mi u ljekarni neće prodati nikakvu mast. Ja bih maxitrol jer već me ovo oko gnjavilo i od toga mi je prošlo. Ma svratit ću kad budem išla kući pa vidjeti. Ako nije velika gužva ostat ću s malim samo da mi dr. to pogleda. Možda me puste penzići prek reda kad sam s djetetom. Nelly, nažalost nemam nikoga za čuvanje u rezervi.

Neposredna veza do poruke: 1408
3.11.2010 14:53:30   
pikachu
Pa ako ima ne'ko drugi da ga pričuva, Kejt...

I meni je, CJ, viruj mi, ali rekla Zvrkica da se tek digla, a i tiha je zvučala kao da se tek digla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporo mi je za popiz...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1409
3.11.2010 14:54:30   
pikachu
Kejt, a di ti vidiš Nelly?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1410
3.11.2010 14:55:17   
CallamityJane
Aaaa to ti za ove nase raniranioce user posted image
mogla si im i jutarnji sex uracunati u pansion user posted image user posted image user posted image
Zvrkic bay
Kejt a gdje ti vidis Nelly?user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1411
3.11.2010 14:55:36   
Anoniman
mislila sam na CJ, nemam pojma zašto sam napisala Nellyuser posted image smotrana sam danas 100%

(Odgovor članu pikachu)
  Neposredna veza do poruke: 1412
3.11.2010 14:56:04   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pikachu

Kejt, a di ti vidiš Nelly?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ahahahaha identicna nam recenica, naravno moja je gramaticki pravilnija user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1413
3.11.2010 14:57:10   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Kejt

mislila sam na CJ, nemam pojma zašto sam napisala Nellyuser posted image smotrana sam danas 100%

Je li na onu leinu pernatu Nelly ili na moju Necu??? user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1414
3.11.2010 15:00:53   
pikachu

IZVORNA PORUKA: pikachu

ahahahaha identicna nam recenica, naravno moja je gramaticki pravilnija user posted image

Fali ti zarez iza 'Kejt' i 'kvačica' na š... Moje 'di' je manji problem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1415
3.11.2010 15:03:53   
Anoniman
Obje ste malo pogriješile, ali nećemo cjepidlačit!user posted image

Neposredna veza do poruke: 1416
3.11.2010 15:04:38   
CallamityJane
Sa obzirom da je ovo deutsche tastatura mislim da kvacice necemo pikati, znaci opet sam bolja od tebe user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1417
3.11.2010 15:05:13   
Anoniman
Ma mislila sam na Nellicu iz ST ili Bg, ne znam točno otkud je. Zašto sam ju pomiješala s tobom, nemam pojma.

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1418
3.11.2010 15:08:19   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Kejt

Ma mislila sam na Nellicu iz ST ili Bg, ne znam točno otkud je. Zašto sam ju pomiješala s tobom, nemam pojma.

Ne znam ni ja user posted image
Nas dvije smo nebo i zemlju, u svakom pogledu i smislu user posted image
Ali u svakom slucaju to cu smatrati kao kompliment, dok god u potajici ne mislis na onu pernatu Nelly user posted image
Nego cure, ko svega vam kupuje ovu robicu? Jeste li vidjele da su se opet pojavili albumi kao da se prodaje kojesta??? I da ja doticnoj forumasici nisam vidjela nijedan post? user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1419
3.11.2010 15:41:44   
Imra
dobar dan zelim
sta se ovdje desava??vidim ocekuju se neki paketi, nista se ne nadajte ovaj od Zvrk je mojuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1420
3.11.2010 15:42:42   
Imra
Nego cure, ko svega vam kupuje ovu robicu? Jeste li vidjele da su se opet pojavili albumi kao da se prodaje kojesta??? I da ja doticnoj forumasici nisam vidjela nijedan post? user posted image

o kakvim ti albumima i robici pricas?

Neposredna veza do poruke: 1421
3.11.2010 15:47:16   
pikachu

Sa obzirom da je ovo deutsche tastatura mislim da kvacice necemo pikati, znaci opet sam bolja od tebe user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moja jezičina je duža...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1422
3.11.2010 15:49:28   
mama mery
jutro cureuser posted image user posted image ja se naspavala a vi?
jel ima kavice za meneuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1423
3.11.2010 15:50:04   
pikachu
IZVORNA PORUKA: Imra

o kakvim ti albumima i robici pricas?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrrrrrrrrrr, non-stop me izbacuje...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1424
3.11.2010 15:50:23   
Imra
ja nestajem, odoh kafu piti

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako bi reagirali ..
пеперутка16

.. da vaš muž ode na kavu s bivšom curom koju nije vidio godinama pa da se "popričaju"?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!