Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:34:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma ja bi je vodila,pa i druga djeca su se vozila u as,ja sam R sa manje od misec dana vodila do st i nazad,nama taj polozaj izgleda katastrofa al njima je to ok
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:35:33
|
|
|
|
danery
|
zvrk misli mi čitaš...mm donio s posla punu kutijicu čepova za uši to su mjere prevencije kad joj krenu zubi...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:35:59
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: danery ufff....samo me još muči što sa bejb? do njih je 2 sata puta,a nikad ju nismo vozili u as i u autu...osim iz bolnice,naravno,i to u košari... ak ju vodimo kako će izdržati... ak ju ostavimo sveki dugo je to,plakat će joj,a i ova je sva nekako smotana s njom na duže vrijeme... što bi vi napravile? sutra ju definitivno vodimo na probnu vožnju nista joj nece biti,mi smo sam majom iz zg dolazili kad je imala 1,5 mjesec i 3 sata voznje,nista joj nije bilo...kad malo zakmeci ja ju izvadim,ako treba malo stanemo sastrane i to je to
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:37:36
|
|
|
|
danery
|
a šta,da ubacim ručnik u onu rupu? malo da joj leđa izravna? aaaaaaaa tutlix sam za tooooo
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:38:53
|
|
|
|
cuba
|
danery mislim da možete ići, 2h i nisu tako puno...možda ti i zaspe u autu a ako bude kenjkava zabaviš je za šuškalicama, daš joj jesti i sl. Ona AS je i nama djelovala dosta neudobno, kad bi R stavili u nju, jadan bi upa unutra ko u bunar, samo bi mu nožice virile ...ali njima ti je zapravo taj položaj dobar, mi smo ga u kući znali staviti u AS da se malo igra u njoj...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:38:57
|
|
|
|
mama mery
|
jutro samo vas pozdravljam i idem da spremam stan
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:39:43
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: danery a šta,da ubacim ručnik u onu rupu? malo da joj leđa izravna? aaaaaaaa tutlix sam za tooooo Mi smo isto stavili ručnik i bar se meni činilo da je bilo bolje onda, nekako mi je prirodnije izgleda tako
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:40:54
|
|
|
|
ZVRK
|
za čepiće IZVORNA PORUKA: danery a šta,da ubacim ručnik u onu rupu? malo da joj leđa izravna? aaaaaaaa tutlix sam za tooooo a ručnik imam ja već pripremljen u as za izlazak ali tvoja je več čvrsta tako da ti nije potrebno
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:42:28
|
|
|
|
ciba
|
jutro cure,evo da se i ja javim i gibam cistit
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:43:20
|
|
|
|
mamice
|
Dobro jutro komadi evo i mene otfurala mikicu u vrtic i sad sam sama doma. Ima da uzivam dok netrebam na posao a dan mi je poceo super prvo zaboravim mihaelu papuce za vrtic i sad se dijete kuha u futranim cipelicama,pa prodjem kraj pekarne i ne kupim kruh neznam jel ima to nekakve veze sto sam se neki dan farbala i stavila mi je najaci blajh
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:43:46
|
|
|
|
danery
|
ma sve 5,al ona meni ipak izgleda kao da sjedi... maah...idem još probat...budna je i kaka sad kad ju otkrijem,a ono me dočeka krezubi smiješak i PUFFFF! miomirisa koje čarobno jutro,ha
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:46:48
|
|
|
|
ZVRK
|
ciba imaš kod mene za čistiti kada završiš svoje odaje ja ubrzo nestajem sa rr moram njoke ići raditiu
< Poruku je uredio ZVRK -- 4.11.2010 8:47:13 >
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:47:01
|
|
|
|
pepeljuga
|
gibam odvest decke u vrtic
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:50:47
|
|
|
|
anonno17
|
jutro evo i mene ima li još kavice?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:53:29
|
|
|
|
cuba
|
Ja vas cure pozdravljam, idem nas spremiti pa u đir i na kavicu Mah, mah
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 8:54:44
|
|
|
|
novamama
|
dobro jutro cure! mm i oli su u djiru, ja čekam da mi zakuha juha pa se idem tušnut... sin mi je počupao zubima slova na tipkovnici - l, ć i ž, pa jedva tipkam... ugodnu kavicu vam želim koliko rođendana danas i meni je veselje, plus, što sam od danas na dijeti, ozbiljno ću se uvatit posla
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 9:08:22
|
|
|
|
mamice
|
ja cu ici od ponedjeljka na dijetu ano pa di si kuco stara nista te ne vidjam i cujem
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 9:10:26
|
|
|
|
Bebys
|
cure ...zvonki di si...ima tamo neki birc..bez C.B... jucer danas sutra... moze malo reda..KOJI JE SADA PRAVI..NEMAM POJMA... ovdje nije jos doslo do 100strana... ali brzo ce..
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 9:11:19
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 9:30:12
|
|
|
|
anonno17
|
evo me konačno malog nahranila i velikog , veliki otišao sa bakom sestrični na igru , a mi čekamo da ovo sunce vani malo zagrije da idemo van. Mamivce evo me poslala ti i na fejsu zahtjev i pp ali ti me nisi vidjela valjda, tu sam ja a šta ima kod tebe, uživaš, mali u vrtiću a ti sama. ostatak ekipe šta ima?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 9:30:38
|
|
|
|
novamama
|
bebys, ovaj je pravi, mislim da je tina0311 novija, pa još nije pohvatala sve konce
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 9:31:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Helooooo,ima li koga? RR mi je strašno spora
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 9:34:12
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: anonno17 evo me konačno malog nahranila i velikog , veliki otišao sa bakom sestrični na igru , a mi čekamo da ovo sunce vani malo zagrije da idemo van. Mamivce evo me poslala ti i na fejsu zahtjev i pp ali ti me nisi vidjela valjda, tu sam ja a šta ima kod tebe, uživaš, mali u vrtiću a ti sama. ostatak ekipe šta ima? kaj te nisam prihvatila na fajsu? Salji opet zahtjev nista nisam dobila
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 9:34:54
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Helooooo,ima li koga? RR mi je strašno spora joj i meni pa sam bila izasla
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 9:35:42
|
|
|
|
BUMBI
|
Ako ovako nastavi mislim da ću i ja,sto godina mi treba da nešta otvori
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!