Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:04:20
|
|
|
|
danery
|
zvonac kak je curka? nisam dugo gledala što ima novo,vidim malo na fb...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:05:18
|
|
|
|
BUMBI
|
oooooooo,gle tko je izvirio iz vešeraja user posted image user posted image jutro bumbi Samo se ti smij,nesmijem ni reći da opet imama hrpu veša ,oš za peglat ili prati
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:11:05
|
|
|
|
Anoniman
|
hellooooooo everybody!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:11:51
|
|
|
|
danery
|
ma šuti,sve mi je jasno ova naša kad navali pljuckat,ajme...košara puna do navečer...sad ne bljucka,nego sve uslini ko da je u dravi sjedila... kako je d,šta radi?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:13:24
|
|
|
|
danery
|
heljeeeeeeeeeeeu mariachi kak ste ti i tvoja ekipa?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:17:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: danery heljeeeeeeeeeeeu mariachi kak ste ti i tvoja ekipa? evo, evo, danery Školarka otišla u školu, male spavaju a mama surfa i kuha doručak Kako nam je Eli - mala imenjakinja
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:17:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
Probat cu se javit kad se vratim od gina,ako ne onda veceras Ja cu umrit od smiha,ova moja dva side svak na svojoj tuti i kakaju i komentiruju tko je vece zmiju pokakao
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:20:09
|
|
|
|
cuba
|
Evo me nazad, dijete nahranjeno sad je u akciji kidanja pričice jučer mi je ubacio Ajax u wc školjku Pepe klinci su za
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:20:39
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Kako ste mi? ja sam se uspila naspavat i sad uživam u kavici i kolačima dok mi dijete spava
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:21:14
|
|
|
|
novamama
|
dobro jutro i od mene, nismo se baš naspavali, mm je hrkao pa se oli prestrašio, roza je bila svako malo budna jer je tražila dudu i tako...ugl, to hrkanje ćemo morati nekako riješiti r sada spava, oli i mm su išli do skradina, a ja bi evo kavicu pepi, kada ti je brod? vidimo se na rivi cuba, mrak ti je ova kavica!
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:21:50
|
|
|
|
danery
|
viš ti mame kako je spretna u multitaskingu e evo spavala i sad malo vašari pod jorganom...nestat ću brzo,čini mi se moram joj danas ići kupiti nešto za krštenje,a što ne vidim ju baš u haljinici...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:22:31
|
|
|
|
novamama
|
o mariolica, trudnice naša, hvala na kolačima, ja ih jedino tako i mogu jesti pepi, mrak su klinci sa tim kakanjem, i ja bi uskoro voljela to riješiti
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:23:22
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: novamama cuba, mrak ti je ova kavica! Jel da Welcome to the club nenaspavanih mariola ti iš,iš ti ni ne znaš šta je to, posudiš mi T na par dana, please
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:24:06
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: danery moram joj danas ići kupiti nešto za krštenje,a što ne vidim ju baš u haljinici... ja ni O ni R nisam krstila u klasičnim odjelcima/haljinicama za krštenje. O je imao mornarsku košulju, a R jednu haljinicu svijetlorozu sa volančićima...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:24:25
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Probat cu se javit kad se vratim od gina,ako ne onda veceras Ja cu umrit od smiha,ova moja dva side svak na svojoj tuti i kakaju i komentiruju tko je vece zmiju pokakao jutro koke.....
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:25:13
|
|
|
|
Anoniman
|
ma, danery, ima ti tako krasnih plišanih odijelca s čipkicama, potraži malo, sigurno ćeš nešto nać. Naša Elena isto nije bila u haljinici, krstili smo ju krajem 11. mj. u crkvi zimaaa... a ona mala ko miš. Bila je u plišanom i u jastuku.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:25:18
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: novamama cuba, mrak ti je ova kavica! Jel da Welcome to the club nenaspavanih mm mi obećavao brda i doline kad dođe, a dobila sam hrkanje na kvadrat
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:25:38
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: cuba Evo me nazad, dijete nahranjeno sad je u akciji kidanja pričice jučer mi je ubacio Ajax u wc školjku Pepe klinci su za kako reče zvrk jučer...A DA OPEREŠ MALO TU ŠKOLJKU da ne mora R?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:26:07
|
|
|
|
BUMBI
|
kako je d,šta radi? D je super,trenutno je u vrtiću Ja vas napuštam,idem malo pospremiti i ručak staviti
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:27:04
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: novamama cuba, mrak ti je ova kavica! Jel da Welcome to the club nenaspavanih mm mi obećavao brda i doline kad dođe, a dobila sam hrkanje na kvadrat To ti ja govorim samo pusta obećanja zato ja idem na masažu a on nek nastavi masirati preko telefona
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:27:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
Novamama brod u 16.30 Gibam cure,javim se kad uspijem
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:28:10
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: danery IZVORNA PORUKA: cuba Evo me nazad, dijete nahranjeno sad je u akciji kidanja pričice jučer mi je ubacio Ajax u wc školjku Pepe klinci su za kako reče zvrk jučer...A DA OPEREŠ MALO TU ŠKOLJKU da ne mora R? ma šta se on dira u moju wc školjku kad ionako sve obavlja u Pampersici
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:29:37
|
|
|
|
danery
|
priprema te na to da će i on jednog dana polagat pravo na taj dio tvoje nepokretne imovine
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:30:54
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Gibam cure,javim se kad uspijem Pepe sretno ti u ginića, sretan put vam želim i lipi provod u Dalmejši mah mah
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 5.11.2010 8:37:56
|
|
|
|
Anoniman
|
probudila se moja Kata - gibam, virnem kasnije mah-mah
|
|
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!