Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:25:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro Pepe i Cvrčak,kako ste?
|
|
[Obrisani korisnik] 9.11.2010 8:25:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.11.2010 8:26:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:26:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mi se vratili sinoc iz Zd,ful kasno i jos se nisam ni rspakirala ajme puna kapa mi je tog pakiranja vise
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:26:53
|
|
|
|
ZVRK
|
dobar meni cvrle još nešto za ''smoćiti''grlo treba kako ti i ostatak curaaaa????
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:27:01
|
|
|
|
nenaspavana
|
dobro jutro mamice...može jedna kava... moja ekipa budna od 6 sati...a ja jedva došla sebi... ova kiša još me više uspava,a one dvije ne zna se koja je glasnija jutros...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:29:22
|
|
|
|
BUMBI
|
Cvrle znači sad je mir Pepe jesu dečki otišli u vrtić?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:31:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
bumbi nisu jos,sad cu ih voditi,nesto sam spora jutros
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:35:18
|
|
|
|
danery
|
jutro,otpisane evo jutarnje ... šta ima novo? mi se još oporavljamo od tuluma u nedjelju bejb prisvojila as za spavanje i ni mrd ni brkom ni nosom...super je prošlo sad još odmara u kindaču...glavno da se njoj u 6 klafralo,a mama što je još napoča u nesvijesti,nema veze....sova moja mala
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:35:21
|
|
|
|
mama mery
|
dobro jutro
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:35:21
|
|
|
|
BUMBI
|
A još ste kod kuće Ja već i zaboravila da sam ga odvela
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:38:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja gibam,imam posla al nista mi se neda gibam njih odvest i moram ici izvadit potvrdu o nekaznjavanju
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:42:03
|
|
|
|
BUMBI
|
gibam njih odvest i moram ici izvadit potvrdu o nekaznjavanju Jesi našla neki posao? Jutro m.merry i danery
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:47:21
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga gibam njih odvest i moram ici izvadit potvrdu o nekaznjavanju zašto??????
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:47:26
|
|
|
|
danery
|
bumbi,jesi za kavu koji dan? kako stojiš sa vremenom? nadam se da je cvrletu ozdravila surlica pa da se vidimo i isklaframo
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:48:39
|
|
|
|
mama mery
|
cure kako ste, kako klinci?
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:49:09
|
|
|
|
BUMBI
|
bumbi,jesi za kavu koji dan? kako stojiš sa vremenom? nadam se da je cvrletu ozdravila surlica pa da se vidimo i isklaframo Jesam,ali znaš mene da nisam baš pouzdana Vidi s njom šta ona kaže,ked bi tebi odgovaralo i gdje?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:54:44
|
|
|
|
cuba
|
Jutro cure moje Kako ste mi?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:55:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cuba,pa di si?Nismo se već dugo srele? Šta ima?
|
|
[Obrisani korisnik] 9.11.2010 8:56:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:57:11
|
|
|
|
danery
|
cuba,bejbe,jutrooooooooooooooooo samo da te salutiram pa idem,budna bejb
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:58:05
|
|
|
|
BUMBI
|
Idem i ja polako jer ako ovako nastavim ništra od mene za danas
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 8:59:18
|
|
|
|
cuba
|
Evo me, evo me, živa i zdrava Ma zadnjih dana svašta nešto pa na kraju nisam ni imala volje za na raju.. Dobro smo, R se igra sa magnetima , ja pijuckam capuccino...opet nam pada kiša tako da nas čeka još jedan dan u kući... Kako je kod vas?? Kako klinci?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 9:03:27
|
|
|
|
ZVRK
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam sada ljuuuuuuuuuuuuuuuuuta jučer kupila zvrkiću neku robu i među tom robom i crvenkasta majca. sada stavljam sušiti opranu robu i imam šta vidjetiiiiiiiiiiiiiiii plavkasta potkošulja je sada plavkasto/crvenkasdtaaaaaaaaaaaa sreća u nesreči je da su samo 3potkošulje obojale se a drugo nije. nije mi se još to dešavalo a ima crvenkastih majca sada sam stavila bijelu robu na kuhanje sa tim''šarenim potkošuljama pa možda oboja i drugu robuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 9.11.2010 9:12:41
|
|
|
|
mamice
|
Hayyy ja se vratila ostavila mikicu u vrticu s puno suza i emocija i sad dosla doma. Zezaju me bubrezi i mjehur opet a prije mjesec dana primala inekcije i pitala tablete. pooooludit cu
|
Anketa
KeksBruMaDa li vam se ikad desilo da za vrijeme sexa sa svojim partnerom mislite na nekog drugog?Da (
49%)
Ne (
51%)
Broj svih glasova: 110Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!