RE: kako ste se osjećale... (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Vjenčanje, krštenje, godišnjice,…

Poruka

Anoniman -> RE: kako ste se osjećale... (22.2.2010 11:43:13)

Ujutru kad sam se probudila osecala sam se najnormalnije, kao da se taj dan nista posebno nece desiti[sm=smiley36.gif] Vencanje nam je bilo kasno popodne pa nisam morala da zurim sa sminkom i firzurom,a posto sam imala haljinu umesto vencanice za oblacenje mi je bilo potrebno svega 15 sekundi [sm=jezicek.gif] kako je vreme prolazilo postajala sam sve nervoznija, ali ne zbog vencanja nego nedolicnog ponasanja mm-ovih roditelja, cak smo se on i ja 2 sata pred vencanje posvadjali najstrasnije. kad su se strasti smirile, i kad smo stigli pred opstinu bila sam jako srecna i smirena, a kad je krenulo vencanje posle pola minuta dok je zena pricala i mm i ja i smo poceli da pustamo suze. kad nas je proglasila muzem i zenom oboje smo zaplakali i poceli da se grlimo kao da se nismo videli 6 meseci[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] svi oko nas su plakali, bas je bilo lepo i emotivno [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

beba1710 -> RE: kako ste se osjećale... (21.9.2010 1:11:39)

nisam se opterećivala time hoće li se nekome nešto sviđati ili ne,jer nikad ne možeš svima ugoditi,bilo mi je važno da sve prođe u miru bez ikakvih svađa.tako je i bilo.
noć prije svatova sam spavala svega par sati,nisam bila nervozna nit sam se ičega bojala,dapače jedva sam čekala.
bila sam totalno mirna,100%,samu sebe sam iznenadila,mm je imao tremu kad smo išli kod matičara,pa i kad su došli po mene,ja nisam.meni je bilo samo neugodno što svi gledaju u mene jer ne volim baš bit centar pažnje,al ok to je jedan dan i pomirila sam se s time [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
bila sam sretna i zadovoljna svime

cuba -> RE: kako ste se osjećale... (21.9.2010 23:59:28)

....jednostavno predivno...cijela ona trema koja je vladala par dana prije je to jutro nestala....u 17h popodne su gosti stizali kod mojih a ja sam još u 15h pila zadnju djevojačku kavicu sa prijama (u birtiji, naravno našminkana, sa frizurom i sve šta ide uz to[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image])

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]