|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kako u zimskim dnima?
2.11.2010 20:24:03   
tina0310
neznam kako je vama ali mene ubija zima...user posted image user posted image user posted image
navikla sam stalno radit,putovat i skitat,a sad mi ta skitnja užasno fali,kod nas je jako zaladilo a user posted image ima 5mj,nije još za skitnju po buretini i kišetini....dosada me ubija(kad mm ode radit naravno)
user posted image je spavalica(bolje za njega) al ja se ucrva u kući...čime se vi bavite i kako prezimljavateuser posted image

user posted image user posted image user posted image svaka čast kućanicama,ja im skidam kapu na trudu,volji i svemu ostalom šta do sad nisam cijenila,nekako sam sve to usput obavljala,uz posa,a sad sam jednostavno izgubljena u kući(ijako guštam bit sa svojim preslatkim dečkom)

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kako u zimskim dnima?
2.11.2010 20:33:36   
cuba
tina, s vremenom se jednostavno navikneš....Meni je bilo nepojmljivo prošlu zimu kad se R rodio da smo više-manje u kući zbog male bebe ali smo isto tako svaki lijepi dan provodili u šetnjama i na kavicamauser posted image .
Ove dane kad je kiša smo svi ucrvani u kući (mi smo već dva dana u četiri zida a bit ćemo i sutrauser posted image ) ali onda se baciš na malo generalnije spremanje kućeuser posted image , gledaš tv, odspavaš skupa sa bebom i prođe vrime nekako...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 2
2.11.2010 20:37:56   
pincirotvajler
ja volim bit kućanica..user posted image
uvijek je tu neka serija, kavica s drugom kućanicom ili brisuckanje prašineuser posted image
što se šetnji tiče idemo dvaput na dan po sat vremena

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 2.11.2010 20:38:21 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 3
2.11.2010 20:42:42   
Anoniman
meni svake zime redovno dođe period kad šiznem od usamljenosti....user posted image  doma sam od početka trudnoće s P. - znači, već 8 godina... za poludit!

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 4
2.11.2010 20:44:29   
ikica84
joj i mene ubi dosada u kuci...andrej je u fazi prohodavanja i puzanja pa samo jurim za njime mada imam samo 2 sobe user posted image sve mu brzo dosadi,nece vise u vrticu da se igra. nadam se da nece biti puno hladna zima pa cemo moci u setnje.prolaze dani polako pa ce proci i zima user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
2.11.2010 20:46:26   
tina0310
dan po dan sa ringerajom do kraja ružne zimeuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 6
2.11.2010 20:47:41   
ikica84
pa da,tako nekako!! user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 7
2.11.2010 21:06:04   
novamama
meni jedino sjekire moraju padat da ostanem domauser posted image user posted image user posted image
i danas smo bili vani, pa nisu od šećera da će se rastopit..doduše, nije padala kiša, puhalo je jugo....
ako baš lijeva odemo u neki centar, pa makar đir...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 8
2.11.2010 21:07:32   
cuba
IZVORNA PORUKA: novamama

meni jedino sjekire moraju padat da ostanem domauser posted image user posted image user posted image
i danas smo bili vani, pa nisu od šećera da će se rastopit..doduše, nije padala kiša, puhalo je jugo....
ako baš lijeva odemo u neki centar, pa makar đir...

To mi je poznatouser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 9
2.11.2010 21:09:57   
Ninaa
Mene ubi ova jesen, mrzim je iz dna duše, kad vidim ovo sivilo i maglu odmah mi je zlo i za ništa sam. Ovih par sunčanih dana, smo bile vani, napravila sam brdo toga, a već danas sam za ništa. Jedva čekam proljeće ili zimu one vedre zimske dane. Mi smo šetale i zimi jako smo se obukle i u šetnju, ne dugu ali na zrak.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 10
2.11.2010 21:35:29   
lukici

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ja volim bit kućanica..user posted image

i meni nekad godi biti kucanicauser posted image user posted image

Djeca su za sve ljude njihov život
P-18.06.2008

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 11
2.11.2010 21:36:17   
dami
Ja nisam kućanica. uz posao, dijete i sve silne obaveze koje si sama nametnem dobro mi dođu ovakvi dani pa da malo usporim.
Jedino je problem što ne vozim pa mi pomalo nedostaju šetnje po Korzu, ali neće zauvijek biti ovako. A i 12 mjesec je na vratima...user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 12
2.11.2010 21:50:17   
natalijax
o da mene isto bilo trta ić van po zimi,al visili smo skroz vaniuser posted image

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 13
2.11.2010 21:52:29   
leilany
jedva cekam zimu i snijeguser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 14
3.11.2010 9:17:38   
Bebys
meni ne ide na zivce jer SAM SAM ORGANIZATOR SVEGA..tak da user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!