curice -> Evo me natrag :) (2.11.2010 20:24:20)
|
Nadam se da sam dobrodošla:). Nakon nekoliko mjeseci što me nije bilo,poželila sam se vratiti.Puno toga se u međuvremenu dogodilo.Ono ružno nastojim zaboraviti,a sve ono lijepo me tjera naprijed. Ukratko cure su zdrave i velike,mm ok,i dalje se jednako dobro slažemo i nadopunjujemo.Veliki novitet u našem životu je da smo mjesecima živjeli sa radnicima u kući,buci,lomljenju zidova,pločica......Sad kad je i to napokon završilo živimo u novnm,preuređenom prostoru.Preselili smo se iz potkrovlja ,kat niže.Uredili smo prema našim potrebama i ukusima.Ali ipak je najvažnije da nam djeca više ne žive u vlazi,ne gledamo u nebo svako jutro,sa strahom od kiše i novog prokišnjavanja našeg krova.Djeca su presretna,a ja još srretnija gledajući ih. Sad se želim zahvaliti svima koji su me se sjetili u ovih proteklih nekoliko mjeseci dok me nije bilo,svima koji ste mi slali mail-ove i sms-ove. Čestitam svima koji ste u međuvremenu postali roditelji,trudnice,čestitam svoj dječici rođendane. Ispričavam se Puli,Troubled i Malom Mačiću što sam propustila ljetno druženje.Nadam se da mi opraštate. Svi zajedno ste mi puno nedostajali i drago mi je da sam ponovno tu,sa svima vama!!
|
|
|
|