Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 20:34:58
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Joj,Mirna čim sam pročitala naslov bilo me malo strah otvoriti i vidjeti šta ću pročitait. Bitno da ste vi sad dobro i da nije bilo jako strašno. Jadan,jel se on jako uplašio? Evo vam svima punoooo
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 20:40:30
|
|
|
|
Ruža
|
Mirna i meni je svašta kroz glavu prošlo. Grozno kakvih sebičnih luđaka ima na cesti. Hvala Bogu da ste o.k. svi. Ljubni malenoga...
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 20:42:02
|
|
|
|
tonkica
|
Mirna i mene si izbezumila s tim naslovom! Glavno da ste OK. Zašto ti je tm na traumi? Nadam se da je i on dobro.
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 20:44:47
|
|
|
|
njanja
|
i mene si prepala....glavno da je s vama sve ok...a vladek je LEGENDA!!!!!!
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 20:52:55
|
|
|
|
koka
|
Ajme draga u šoku sam od naslova, bitno da ste vi dobro. A šta je Tm-u velika pusa vama i to što kažeš CURE VEŽITE SEBE I VAŠE MALIŠANE.
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 21:00:29
|
|
|
|
mirna
|
MM je trebao ići na pregled jer je već imao slomljenu kralježnicu u jednoj saobračajki.. kažu da je ok.. mali se nije previše preplašio... ali stalno me sipituje: tko je bio kriv, da li smo imali zelenu, kaj se dogodilo? tko nije pazio...
|
|
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 21:17:43
|
|
|
|
piggy
|
hvala Bogu da ste svi ok.
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 21:26:21
|
|
|
|
ninolina
|
nadam se da čete brzo to zaboraviti. mirna nemoj šutiti djetetu. kad te pita reci mu šta je bilo naravno u obliku primjerenoj njegovoj dobi. Nama se u zadnja vrata zabio čovjek na parkiralištu. taman u vrata gdje je mali sjedio. nije se prepao ali stalno je zapitkivao. nakon dva dana to mu je bilo dosadno. bolje nego da ga se traumatizira.
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 21:53:07
|
|
|
|
anne
|
Uvijek pojas! Hvala Bogu da je sve u redu. Zbilja ne možeš više ni na cestu izaći! Vladek ti je zakon - što bi bez dječice?!
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 21:54:44
|
|
|
|
mrvicak
|
a joj dobro je sve zavrsilo i u nas se ludacki vozi uf...
|
|
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 22:05:31
|
|
|
|
mirna
|
MM ima lagani potres mozga, a i mene boli glava.. idemo u krpe.. covjek nije bio pijan- ispicavam se, ali stvarno je tak izgdledao, policajci kazu da je teski invalid bez jedne noge...
|
|
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 22:08:34
|
|
|
|
piggy
|
invalid bez jedne noge pa se tak vozi pa ko da je bez očiju strašno ne mogu vjerovati,kako sam se tek sad uzrujala. ufffffffffffffffffffffffffffff P.S.sada sam ko Fiona odmah mi tlak skoči
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 22:10:52
|
|
|
|
piggy
|
Mirna idite se odmoriti. brz oporavak mužu,nadam se da neće imati nikakvih problema. pusa Vladeku.
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 11.11.2008 22:17:17
|
|
|
|
Puli
|
Mirna i mene si izbezumila s tim naslovom! i ja sam se počela tresti pročitavši naslov hvala dragom bogu da ste dobro i da su vas anđeli čuvali pusa vladeku i vama dobro se naspavajte
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 12.11.2008 8:06:15
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Nadam se da je bolje kad ste prespavali noć ...
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 12.11.2008 8:48:18
|
|
|
|
ZVRK
|
joj mirna,nadam se da ste svi ok i da je vladek mirno spavao
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 12.11.2008 9:03:29
|
|
|
|
cokolada
|
Bas sam se prepala procitavsi naslov...drago mi je da ste dobro! Cuvajte se.
|
|
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 12.11.2008 11:35:44
|
|
|
|
Anoniman
|
joj, Mirna, ovo sam tek sad skužila! Ajmeee! Hvala Bogu da je sve dobro završilo! Jadan mali Vladek, sav je u šoku! Mazi ga sad posebno.
|
|
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 12.11.2008 11:54:32
|
|
|
|
Dora04
|
Jako mi je žao što vam se to dogodilo, ali kad malo bolje razmisliš svakom se to moze desiti, to su sekunde a svi smo stalno u autu i na cesti. Sve je dobro kada to ostane samo na materijalnoj šteti. Znam da kada ti nije ništa da ti je žao auta ali budite sretni da ste živi.
|
|
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 12.11.2008 16:49:43
|
|
|
|
Elena
|
Hvala dragom bogu da ste svo dobro....
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 12.11.2008 16:56:32
|
|
|
|
tikica_69
|
Bitno da se bebek nije jako preplasio i da ste svi svi zivi i zdravi A budala se na cesti ne mozes paziti...previse ih je
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 12.11.2008 20:49:56
|
|
|
|
lelo
|
Mirna jesam se prestrašila sa naslovom.Glavno da ste svi dobro i da Vladek nije pretrpio nikakvu ozljedu.
|
|
RE: Imali smo saobraćajku... 12.11.2008 20:55:38
|
|
|
|
tiha
|
jao drago mi je da je sve ok zavrsilo cuvali su vas andjeli! ali bas sam se pretrgla kad si napisala u bircu bas me nesto probolo......ali odahnula sam kad sam sve procitala! drago mi je da ste dobro
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!