Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 4.11.2010 16:38:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ne zelim da vrijedjam niciji muzicki ukus ali ja stvarno ne mogu zamisliti da to neko dobrovoljno ide slusati A pretpostavljam da mora biti nesto organizovano? Pogledaj na netu, mora nesto biti?
|
|
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 4.11.2010 18:38:56
|
|
|
|
leilany
|
pa bolje slusat lady gagu nego kitu milica go gaga goooo break a leg
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 4.11.2010 18:46:48
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: leilany pa bolje slusat lady gagu nego kitu milica go gaga goooo break a leg
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 4.11.2010 20:04:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany pa bolje slusat lady gagu nego kitu milica go gaga goooo break a leg i jedno i drugo mi je muzicko samoubistvo ali kada bih morala birati ipak bih se za tu mucavicu odlucila, mada mi je ona kao pojava
|
|
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 4.11.2010 20:14:48
|
|
|
|
leilany
|
kaj se tice gage,meni dobar beat...a sad briga me kak ona zgleda.... ovo drugo necu ni komentirat....
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 4.11.2010 23:17:45
|
|
|
|
mamacita
|
Curke, pustite Gagu na miru, zena pjeva, pomalo sokira i super joj je "Bad Romance" na taj ritam se tako dobro trci :-))) Tko god da ide na koncert, valjda ide da se zabavi, i stoga, lijepu zabavu zelim. I opet ona stara, ako je tko drugaciji od velike vecine, odmah je nenormalan, jel' da?! Metulj333 - ako si isla napisi komentare .
|
|
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 5.11.2010 0:07:57
|
|
|
|
mala pcelica
|
moja M voli slusati Gagu valjda joj se svidja taj ritam a meni ispili zivce ljep provod
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 5.11.2010 11:24:22
|
|
|
|
inesica
|
Meni su sve njene pjesme koje sam cula odlicne, njen izgled i ponasanje mi se ne svidja ni malo...zato ju slusam, a ne idem gledati :)
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 5.11.2010 11:29:46
|
|
|
|
mrkvač
|
I meni su pjesme ok, ima ok ritam, možeš plesati i zekati se!!! a što se tiče izgleda-kome se sviđa neka je gleda. Tebi želim lijepi provod i uživaj!!!!!
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 5.11.2010 16:43:59
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: inesica Meni su sve njene pjesme koje sam cula odlicne, njen izgled i ponasanje mi se ne svidja ni malo...zato ju slusam, a ne idem gledati :) ljep provod i uživaj! čekamo izvještaj!
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 5.11.2010 17:21:48
|
|
|
|
lidac0605
|
LJUBOMORNA SAM NA SVEEEEE KOJI ĆE DANAS BIT NA KONCERTU...JER DA ÍMAM PARA,MOJA LAURA I JA BI BILE U PRVOM REDU! A to kaj žena voli oblacit šnicle,kaj me briga!Stvari su joj super!
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 6.11.2010 8:38:17
|
|
|
|
cuba
|
Iiiii dojmovi sa koncerta??? Jel bio netko
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 6.11.2010 8:47:55
|
|
|
|
koka
|
Tema se otvorila dali ima organizirani prijevoz a ne dali nam se sviđa A moja M i R ju vole poslušati pa bolje da slušaju muziku nego...neznam šta. A kako ona izgleda, meni smješno al za priznat joj je to da se žena zna prodati dobro. Svaka joj čast. one koje su bile nadam se da se isplatilo i da su uživali. Neka slobodno iznesu svoje mišljenje.
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 7.11.2010 8:11:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Metulj333 - ako si isla napisi komentare . pitala sam za frendicu; navodno je koncert bio mrak i profi odrađen. ja sam inace stara rokerica koja slusa i ono sto je po radiju tako da znam za ovu gospođicu ali mi nije nista posebno.
|
|
|
|
RE: Lady Gaga u ZG / iz KA... 7.11.2010 8:36:30
|
|
|
|
lee
|
he he ..meni je ona ok,pjesme su joj dobre jedino izgled i ostalo mi se baš ne svidja...žena je dobro unovčila svoje pjesme jedino neče to baš dugooo trajati...CJ iči čemo mi na milu kitića ili onu JK...he he..
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!