alexandra_zg -> RE: Hipp natal za trudnice (4.8.2011 18:56:39)
|
Da se i ja malo nadovežem na temu Hippovog sokića.. Danas sam slučajno naišla na jedan vrlo vjerojatno sličan (ako ne i isti proizvod) i to od Fruktala; zove se Frutek mama i namjenjen ne isključivo ženama koje žele zatrudnjeti, trudnicama i doiljama. Koliko su slični ne mogu reći jer Hippov još nisam probala a i nigdje na netu se ne spominje sastav istog al evo mogu vam napisati sastav Fruktalovog Fruteka za mame: vitamin C 37,5 mg, Tiamin (B1) 0,35 mg, riboflavin (B2) 0,40mg, B6 0,5 mg, folna kiselina 150 um, vitamin B12 1,0 um, željezo 5 mg, cink 2,75 mg na 100 ml proizvoda. Sokić je sa 100% udjelom voća i bez dodanih šećera.. U ponudi je bilo dvije arome: jabuka-mrkva-banana i jabuka-suha šljiva.. Hmm, ne znam gdje bi ga u Hrvatskoj bilo za kupiti i koja je njegova cijena, ja sam ga kupila u Fruktalovoj tvorničkoj trgovini u Sloveniji i jedno pakiranje od pola litre platila €1,19!! Pretpostavljam da mu je u Hrvatskoj cijena duplo veća al opet nije skup kao Hippov (ako se ta dva proizvoda uopće mogu uspoređivati po sastavu..).. Uglavnom, prefini je i toplo ga preporučam! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]
|
|
|
|