Punjeni svinjski file (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Kuhajmo zajedno



Poruka


mariola -> Punjeni svinjski file (5.11.2010 19:22:11)

Evo još jedan recept.
Moji gosti su se juče oduševili, ali baš svi su bili oduševljeni. Stvarno je odlično.

Sastojci za 4 osobe: 1 kg svinjskog filea, 150 g šunke, 150 g ribanog sira (ja stavila edamac). 4 kisela krastavca, jedno jaje, 3 režnja češnjaka, 300g pancete, 1dl bijelog vina, 1dl vode.

Priprema:
Na foliji istući filee (posložiti ih tako da kad se tuku da se malo i spoje da bude jedan veliki komad). Posoliti ih i popapriti. U zdjeli pomiješati ribani sir, šunku,kisele krastavce i češnjak nasjeckane na kockice i jaje. Staviti po sredini filea i zamotati u roladu. Roladu omotati listovima pancene, zavezati koncem i staviti u pleh za pečenje. Politi s vinom i vodom, prekriti folijom i peći na 200 sat vremena.
Ja sam koristila pancetu-hamburger.
Pravila sam ovo dva puta. Bilo je bolje juče na rođendanu jer sam pripremila roladu večer prije i onda je drugi dan pekla.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ZVRK -> RE: Punjeni svinjski file (5.11.2010 19:28:57)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] draga primamljivoooooooooooo
inače sve ''te rolade''su bolje dan prije pripremljene jer ti se zaniči/mirisi spoje

ja bi ti još predložila da kada istučeš meso prvo premažeš lagano sa senfom jer da super šmek i on uz sve drugo.

ja ga nevolim inače jesti ali u takvim kombinacijama je super

pitanje....kada radiš za rr cure za degustaciju[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




mariola -> RE: Punjeni svinjski file (5.11.2010 19:30:17)

Čim me barem jedna posjeti[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ZVRK -> RE: Punjeni svinjski file (5.11.2010 19:36:16)

super.
ja sam probala tvoje''slatke''stvari pa je sada red ne ''slane''

imam dobru konkurenciju[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Nika 24052006 -> RE: Punjeni svinjski file (5.11.2010 19:44:51)

Super mi to zvuči,taman ću imati svježi file,sutra imamo svinjokolju[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...Jedino me pati vezanje koncem,nisam to nikada radila,pa baš i ne znam...Podučite me vi iskusne..




ZVRK -> RE: Punjeni svinjski file (5.11.2010 19:48:25)

ja spojim sa čačkalicama ili štapićem za ražnjić




Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (5.11.2010 19:55:56)

[Sadržaj poruke je obrisan]




cuba -> RE: Punjeni svinjski file (6.11.2010 7:57:24)

I ovo sigurno probam[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]




mlada mama -> RE: Punjeni svinjski file (7.11.2010 19:57:17)

danas isprobano[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




Marta j -> RE: Punjeni svinjski file (8.11.2010 20:37:32)

Ja ovo radim sutra al neznam sto bi uz to kao prilog?




Stranica: [1]