Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Loše vrijeme-više kolača?:) 20.11.2010 21:52:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: BUMBI Majo jel ti se stvrdnilo? Je Bumbi, ali kolač uopće nije po mome ukusu i jako mi je sladak al meni moj nije bio jako sladak,sasvim normalno Potvrđujem... Ali može opet da se uvjerim... Pika opet se grebes al moze kad zavrsi dijeta
|
|
RE: Loše vrijeme-više kolača?:) 20.11.2010 21:52:59
|
|
|
|
maja
|
Evo dođi kod mene, jer mislim da će puno ostati(kao i inače, i uopće ne znam kome zapravo radim kolače )
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Loše vrijeme-više kolača?:) 20.11.2010 21:54:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: maja Evo dođi kod mene, jer mislim da će puno ostati(kao i inače, i uopće ne znam kome zapravo radim kolače ) Ne zovi dvaput,ti od sad pravi a mi dolazimo na degustacuju
|
|
RE: Loše vrijeme-više kolača?:) 20.11.2010 22:34:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Javljam da je monte prošao s ocjenom deset. Gosti su bili oduševljeni, a ova teta što je bila je slastičarka i rekla je da joj je odličan. poslala sam im što nisu mogli pojesti. Nisam ga jela, ali izgledao je savršeno!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 20.11.2010 22:37:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.11.2010 9:03:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Loše vrijeme-više kolača?:) 21.11.2010 9:08:40
|
|
|
|
maja
|
ko zna, nikada mi nisu išli grami i dekagrami Ma čokolada mi je gorkasta (kad se sama jede), a sve zajedno slatko Možda će danas biti bolji. Ma ja ti ne mogu ni Milka čokoladu jesti kako mi je slatka
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Loše vrijeme-više kolača?:) 6.12.2010 21:44:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Cuba ovdje gledaj
|
|
RE: Loše vrijeme-više kolača?:) 6.12.2010 21:48:11
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Cuba ovdje gledaj tnx draga, upravo sam našla i prepisala. Mislim ga napraviti za R roćkas ovaj vikend
|
|
RE: Loše vrijeme-više kolača?:) 6.12.2010 21:49:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Super
|
|
RE: Loše vrijeme-više kolača?:) 17.12.2010 18:05:37
|
|
|
|
novamama
|
vani pada snijeg, a ja pečem ciabatu, od gotove smjese brašna iz lidla mmmm sve miriše
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!