|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Loše vrijeme-više kolača?:)
20.11.2010 21:52:32   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: pikachu

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: maja

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Majo jel ti se stvrdnilo?

Je Bumbi, ali kolač uopće nije po mome ukusu i jako mi je sladak user posted image

al meni moj nije bio jako sladak,sasvim normalnouser posted image

Potvrđujem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ali može opet da se uvjerim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika opet se grebesuser posted image user posted image user posted image user posted image al moze kad zavrsi dijetauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 76
20.11.2010 21:52:59   
maja
Evo dođi kod mene, jer mislim da će puno ostati(kao i inače, i uopće ne znam kome zapravo radim kolačeuser posted image )

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 77
20.11.2010 21:54:22   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: maja

Evo dođi kod mene, jer mislim da će puno ostati(kao i inače, i uopće ne znam kome zapravo radim kolačeuser posted image )

Ne zovi dvaput,ti od sad pravi a mi dolazimo na degustacujuuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 78
20.11.2010 22:34:03   
Anoniman
Javljam da je monte prošao s ocjenom deset. Gosti su bili oduševljeni, a ova teta što je bila je slastičarka i rekla je da joj je odličan. poslala sam im što nisu mogli pojesti. Nisam ga jela, ali izgledao je savršeno!

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 79
   [Obrisani korisnik]
20.11.2010 22:37:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 80
   [Obrisani korisnik]
21.11.2010 9:03:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 81
21.11.2010 9:08:40   
maja
user posted image user posted image user posted image ko zna, nikada mi nisu išli grami i dekagramiuser posted image

Ma čokolada mi je gorkasta (kad se sama jede), a sve zajedno slatkouser posted image Možda će danas biti bolji. Ma ja ti ne mogu ni Milka čokoladu jesti kako mi je slatkauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 82
6.12.2010 21:44:29   
BUMBI
Cuba ovdje gledajuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 83
6.12.2010 21:48:11   
cuba
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Cuba ovdje gledajuser posted image

tnx draga, upravo sam našla i prepisala. Mislim ga napraviti za R roćkas ovaj vikenduser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 84
6.12.2010 21:49:41   
BUMBI
Superuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 85
17.12.2010 18:05:37   
novamama
vani pada snijeg, a ja pečem ciabatu, od gotove smjese brašna iz lidlauser posted image

mmmm sve mirišeuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 86
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!