|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "kišni dani"
17.11.2010 22:16:30   
tina0310
veče cure,evo i moja user posted image spava,a mama surfa li ga,surfauser posted image
a sutra me čeka posla(naručila mušterije) a nikako mi se neda leć..user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1351
17.11.2010 22:17:48   
Ninaa
Ak ću ići onda ću ići odmah kad je ostavim oko pola 9 u vrtiću pa dok obavim oko faksa, nemam puno za obaviti samo da mi neki žig udare i to je to. javim ti se može?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1352
17.11.2010 22:18:41   
Ninaa
Bok tina, kako ste vi? lei ti se onda skitaš po mom kraju? na kraju vi obadvije upoznale ninu a ja nisam

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1353
17.11.2010 22:20:53   
leilany
ninaa ja neznam gdje si ti,si blizu ninoline?

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1354
17.11.2010 22:23:43   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: pepeljuga
Lei aj boguser posted image

cuj koji od_jebuser posted image user posted image

p.s. pepe neces me ni pitat kak mi je bilo kod ninocke jeeel?
e necu ti ni reci user posted image user posted image user posted image user posted image

rekla mi je onauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa sto nisi rekla da ides sredit kuhinjuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1355
17.11.2010 22:24:52   
pepeljuga
ninna pase meni sveuser posted image il cemo se naci negdi ili ces opet lipo doci do mene,samo sto nemam nista slatko u kuci zbog dijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1356
17.11.2010 22:25:09   
leilany

IZVORNA PORUKA: leilany

Lei aj boguser posted image

cuj koji od_jebuser posted image user posted image

p.s. pepe neces me ni pitat kak mi je bilo kod ninocke jeeel?
e necu ti ni reci user posted image user posted image user posted image user posted image

rekla mi je onauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa sto nisi rekla da ides sredit kuhinjuuser posted image

jesam,al me muz coha po ledima,pa mi se milo dignutuser posted image user posted image user posted image user posted image
aaaaa ta ninocka,progovorila bi na ______user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1357
17.11.2010 22:27:31   
MaTana
cure brzinski pozdrav! Kako ste? Kako dječica?

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1358
17.11.2010 22:29:44   
leilany
ojla matana....ja odo spremit kuhinju,al sam kad me mm prestane cohatuser posted image user posted image

kako si ti,kako malecka?

jooooooooooooj sutra joj je rođendaaaanuser posted image user posted image
i mojoj mami je.....znaci festa se spremauser posted image

< Poruku je uredio leilany -- 17.11.2010 22:30:23 >

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1359
17.11.2010 22:30:17   
Ninaa
Pa lei i jesam i nisam imam nekih pol sata do nje, ali nikak da se nađemo. Kod mene u zadnje vrijeme stalno neka gužva i dani samo odoše, a bome se već dugo nismo ni čule. Pepe javim ti sutra kad vidim jel ću morati raditi onda otpada dogovor pa ti novce uplatim na račun. Napiši mi negdje tu svoju dijetu i ja bi morala na dijetu. Matana jel generalka napravljena?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1360
17.11.2010 22:31:20   
MaTana
Hej Lei! Ja euforično, buba spava - grozna je zadnjih dana... Ja krećem lagano u operaciju "kosilica"user posted image user posted image user posted image - mm sutra dolazi....

Ninaa još nisam ja došla na red... Buba se ne odvaja od mene danima tako da nisam stigla (same smo bile cijelo popodne - jedva sam stigla napraviti kolač od nje)

< Poruku je uredio MaTana -- 17.11.2010 22:32:42 >

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1361
17.11.2010 22:31:29   
tina0310
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Bok tina, kako ste vi? lei ti se onda skitaš po mom kraju? na kraju vi obadvije upoznale ninu a ja nisam

super smo,malo nas zubići muče(gornji),po danu ajme al po noći je super spava

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1362
17.11.2010 22:32:06   
leilany
pepe,na kojoj si ti dijeti???

jbte ja bila mjesec dana na un dijeti i nisam izgubila ni gramuser posted image user posted image a fakat sam se pridrzavala svega....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1363
17.11.2010 22:32:41   
tina0310
IZVORNA PORUKA: MaTana

Hej Lei! Ja euforično, buba spava - grozna je zadnjih dana... Ja krećem lagano u operaciju "kosilica"user posted image user posted image user posted image - mm sutra dolazi....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne zaboravite upalit centrifuguuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1364
17.11.2010 22:33:14   
leilany

hahahhaha.....sad si me nasmijalauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1365
17.11.2010 22:33:41   
MaTana
IZVORNA PORUKA: tina0310

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne zaboravite upalit centrifuguuser posted image

Ako čujete da je bio potres kod Dubrovnika ne zabrinjavajte seuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 1366
17.11.2010 22:34:25   
pepeljuga
Isla sam se na brzinu tusnut,sadcu jos jednu zapusit i spavanacuser posted image hocu opet ranije leci,mislim da vec jedno 6-7 miseci nisam lela prije jedan a da ne govorim cilo lito oko tri-cetri,sad je dosta takvog ritma,zivimo zdrav zivotuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 1367
17.11.2010 22:35:36   
Ninaa
A znam kak je to tak je i moja bila u toj fazi i to je grozno bilo, sad je u fazi da skida robu i namače ruke u čaše sa pićem. Poludit ću od tih faza nisam ni pojma imala da ih je tolikouser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1368
17.11.2010 22:35:44   
MaTana

Isla sam se na brzinu tusnut,sadcu jos jednu zapusit i spavanacuser posted image hocu opet ranije leci,mislim da vec jedno 6-7 miseci nisam lela prije jedan a da ne govorim cilo lito oko tri-cetri,sad je dosta takvog ritma,zivimo zdrav zivotuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pepe nekako mi se čini da sam ovo i sinoć pročitalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1369
17.11.2010 22:36:08   
pepeljuga
Ja na onoj bez ugljiohidratauser posted image treci dan prosaouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1370
17.11.2010 22:37:10   
pepeljuga
matana vidis da se ponavljam,pukla sam totalnouser posted image jutros sam pod prijavu pisala jutro i vama,mislila sam da sam u bircuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1371
17.11.2010 22:37:20   
leilany

Pepe nekako mi se čini da sam ovo i sinoć pročitalauser posted image

pa nije ti ona karakter user posted image user posted image user posted image user posted image

ja cu otic sredit kuhinju,otusirat se....doc tu a pepe ce i dalje klafrat u bircuzuuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1372
17.11.2010 22:37:43   
Ninaa
A kak ide ta dijeta, ja isto to velim svaki dan pa zaglavim do 12 najmanje zato sam tak i umorna jel se ne naspavam.

Neposredna veza do poruke: 1373
17.11.2010 22:39:32   
MaTana
IZVORNA PORUKA: Ninaa

A znam kak je to tak je i moja bila u toj fazi i to je grozno bilo, sad je u fazi da skida robu i namače ruke u čaše sa pićem. Poludit ću od tih faza nisam ni pojma imala da ih je tolikouser posted image

Moja je nedavno završila sa fazom gola guzicauser posted image , sad je mamamamama ili kako ja to zovem mamina guzica... Ako je udaljena od mene više od 5 cm to su potoci suza, jecanje, naricanje... Ali ako je zaljepljena za maminu guzicu - mir... Tako kuham, a ona mi stoji iza leđa i drži se oko noge, jedem - ona sjedi u mene (ako nije u sjedalici (to su rijetki trenutci kad dopušta razmak veći od 5 cm), pišam ona mi dodava papir... POLUDIT ĆU!!! i ne nisam slučajno upalila caps - vičem!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1374
17.11.2010 22:40:42   
pepeljuga
Matana samo ti vici,ovdi smijesuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!