|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "kišni dani"
19.11.2010 10:54:02   
Zvonki
A jeste me nasmijale, bebe jedne user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram raditi - za razliku od nekih ovdje user posted image user posted image user posted image  Ljubi vas Zvonki user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1776
19.11.2010 10:55:31   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Nisam vidjela pepi, moram ici sad unazad traziti ju, Znas li mozda nekom svemirskom i vasionskom providnoscu koja bi to strana bila???? user posted image

STranica 62

A zvonki radi malo i za nasuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1777
19.11.2010 10:58:03   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Zvonki

A jeste me nasmijale, bebe jedne user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram raditi - za razliku od nekih ovdje user posted image user posted image user posted image  Ljubi vas Zvonki user posted image

Vidi sto nam tepa pepi user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 1778
19.11.2010 11:04:26   
pepeljuga
A da i nama neko tepauser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1779
19.11.2010 11:06:59   
CallamityJane
Nemoj tako pepice, pa ja tebi stalno tepam zlato moje skakutavo user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1780
19.11.2010 11:07:01   
novamama
pepi, gdje ti je mobitel?user posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 1781
19.11.2010 11:08:34   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: novamama

pepi, gdje ti je mobitel?user posted image

To se meni iza ledja domundjavate i dosuskavate user posted image user posted image
Odoh i ja nekom pisati porukice i to cu naci kakvog zgodnog a ne sa babama se dopisivati kao vas dvije user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1782
19.11.2010 11:10:07   
novamama
CJ ne bježiuser posted image

zvala sam je ranije na mob da joj kažem nešo o mulitivtaminima, i nje nema, mislila ja ona ima posla, a ona drli mrli tu po rruser posted image user posted image user posted image user posted image

a i nisam mogla na komp, O mi ga je okupirao!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 1783
19.11.2010 11:14:22   
CallamityJane
Ma ta pepi samo po ovoj raji dangubi,.Vidis li ti koja je to lijencina i dzabelebaros, ja kada god dodjem a to je jedva jednom u sedmici danauser posted image ona je tu, nikada jos nisam dosla da ona nije vec dobrih tri cetiri sata odsjedila u komadu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1784
19.11.2010 11:26:20   
pepeljuga
CJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1785
19.11.2010 11:28:32   
novamama
rugala se tava loncu....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1786
19.11.2010 11:29:46   
CallamityJane
 Idem vam ja cure, dosta me za danas a i za duze user posted image
Ljubite malisane i pamet u glavu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1787
19.11.2010 11:30:04   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sad smo te CJ novamama i ja izogovarale ne teluser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1788
19.11.2010 11:31:44   
novamama
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sad smo te CJ novamama i ja izogovarale ne teluser posted image user posted image user posted image user posted image

ustvari smo samo o tebi pričaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1789
19.11.2010 11:32:51   
pepeljuga
Gibam i ja,idem Roku zavrsit rucak pa cu se opet vratituser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1790
19.11.2010 11:32:58   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

aaaaaa strasne steeeee, sada cu da se isfrustriram za cijelu sedmicu user posted image user posted image user posted image

Joj cure ja gorim od znatizelje da znam ko je ta sto je prevarila muza, ne sto je prevarila nego mi se cini da je stara clanica, jao bas sam neka babuskara prava uz vas postala user posted image

Neposredna veza do poruke: 1791
19.11.2010 11:34:58   
pincirotvajler
calluser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 1792
19.11.2010 11:36:47   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

calluser posted image

a hebiga bar sam iskrena, moram priznati da me bas stid sto sam tolika baba user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1793
19.11.2010 11:40:48   
pincirotvajler
ma i mene je svačeg stid bez brigeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1794
19.11.2010 12:04:11   
cuba
Ćao cure, eto nas nazad kućiuser posted image
Bili smo do pedice, R ima crijevnu virozuuser posted image  dala nam je Biorela baby prašak i rekla da mora biti na dijeti da mu se ne iziritira želudac i da mu se stvrdne stolica. Jabuke, banane, rižolino, dosta tekućine da ne dehidrira. Rekla je da su mu usta već blago suhauser posted image  iako on zbilja dosta tekućine pije.
Cijelo jutro mi spava, jutros je do 9h što nije nikad, dok smo čekali u pedice je opet zaspao i sad na putu kući. Trenutno je u kolicima, nisam ga tila vaditi. Baš je nekako tih i miran. Jedva čekam da mi moj hahar opet ozdravi...

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1795
19.11.2010 12:05:55   
pincirotvajler
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1796
19.11.2010 12:13:22   
CallamityJane
E cuba samo da te pozdravim pa i ja idem,
zao mi zbog malenog, ne mogu vjerovati da ono nasmijano dijete je bolesno user posted image
samo ti njemu stavi na dijeticu da nam brzo dodje sebi, je li ti se jos budi nocu kao prije?

Neposredna veza do poruke: 1797
19.11.2010 12:19:01   
pepeljuga
A cuba nek nam Rokic brzo ozdraviuser posted image user posted image

Ovaj moj jos uvik nece nista jestiuser posted image sad opet ima ali ful neku maluuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1798
19.11.2010 12:22:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cuba

Ćao cure, eto nas nazad kućiuser posted image
Bili smo do pedice, R ima crijevnu virozuuser posted image  dala nam je Biorela baby prašak i rekla da mora biti na dijeti da mu se ne iziritira želudac i da mu se stvrdne stolica. Jabuke, banane, rižolino, dosta tekućine da ne dehidrira. Rekla je da su mu usta već blago suhauser posted image  iako on zbilja dosta tekućine pije.
Cijelo jutro mi spava, jutros je do 9h što nije nikad, dok smo čekali u pedice je opet zaspao i sad na putu kući. Trenutno je u kolicima, nisam ga tila vaditi. Baš je nekako tih i miran. Jedva čekam da mi moj hahar opet ozdravi...

Nadam se da će brzo proći. Biorela prašak je nama pomogao za vikend i nastavila sam mu davati ali proljev se opet pojavio pa sam prešla na ove kapi. Ti probaj s dijetom i biorelom. G. stvarno puno pije pa ga to valjda spašava od dehidracije. Vjerojatno se tvom mišu spava jer ga taj proljev dosta iscrpi. Sretno i neka prođe što prije.

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 1799
19.11.2010 12:39:21   
cuba
Evo sad se pokakio i prvi put nakon 4 dana da nije proljev, još je rijetko ali već malo konkretnijeuser posted image
Hvala vam cureuser posted image user posted image
Ma i ja se nadam da će preko vikenda već biti bolje...

Pepe šta R još ima temp? Jeste i vi bili u pedice?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!