|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "kišni dani"
21.11.2010 9:39:04   
anonno17
jutro evo me na kratko da vas pozdravim moram ići hraniti maloga gladuša i u grad po poklon za rođendan.
Kiša pada fuj ne da mi se nikuda iz tople kućice a kako je kod vas, cuba veselo vidim i kod tebe, moj isto sinoć zaspao u pola 9 i probudio se u pola 10 do 15 do 12 ga uspavljivala poludila sam. a sad sam već zaboravila jel mi se nasmije čim se probudi i umiljava se pa ne mogu dugo biti ljuta a vjerujem ni ti, kad su slatki-

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2351
21.11.2010 9:40:49   
mariola
Jutro. I ja ću kratko. od 7 sam na nogama, tek sad pijem kavu. Al brzo ćemo u šetnju.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 2352
21.11.2010 9:41:05   
pepeljuga
Evo moji se igraju,ovdi nije kisa al smo doma jer je R bolestan a mm jos spava jer je sinoc malo zalomio vaniuser posted image user posted image user posted image

Ma pusti bejb nek spavauser posted image
Annono kome je rođendanuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 2353
21.11.2010 9:41:27   
danery
jutro ano user posted image
kakav rođoš imate,kome kupuješ?
dakle....tebi bilo veselo noćas...a inače spava bez problema?
ma u zadnjih par dana dosta mi se frendica žali da djeca loše spavaju user posted image valjda ova promjena vremena user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 2354
21.11.2010 9:42:09   
pepeljuga
Mariola jesi se spakiralauser posted image
Juce te nisam vidila cili danuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 2355
21.11.2010 9:43:34   
pepeljuga
I moji su se nocas probudili,prvo R u tri pa je dosao kod nas,user posted image onda T u 4 pa i on dosao kod nas al smo onda jutros do devet odvalili ,jedino mi je bilo malo mista u krevetuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2356
21.11.2010 9:46:30   
anonno17
ms našoj kumici ima 5 sad, ma inače me zeza uvijek po noći stalno se budi ne znam kad će to prestati da se ja naspavam. pepe kako je danas R, jel mu bolje šta.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 2357
21.11.2010 9:47:19   
cuba
Sad mi je već lakše kad vidim da nije samo moj kolo igrao noćas u 4huser posted image user posted image
Evo sam išla pojest integralni štapić a R me užicao pola, nema di nema mrvicauser posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 2358
21.11.2010 9:48:01   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: anonno17

pepe kako je danas R, jel mu bolje šta.

A valjda je bolje,ujutro inace pije kakao i nisam tu tila jutro dati jer mlijeko zna iziritirati al naravno da nije tio caj nego kakao i na kraju je sve povratiouser posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 2359
21.11.2010 9:51:09   
anonno17
da čula sam  i ja da mlijeko ne valja davati dok imaju šlajm jel se on lijepi i onda djeca uvijek povraćaju. A mišek mali  valjda mu bude sad lakše kad je to izbacio.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 2360
21.11.2010 9:52:47   
pepeljuga
i ja se nadam annonouser posted image
Nisam ga navikla gledat ovako mirnog,samo sidi i gleda crticeuser posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 2361
21.11.2010 9:54:52   
cuba
Cure kakvo je kod vas vrime, u St opet nikakvo, kišica padne, pa stane, pa sunce proviri...opet ćemo bit u kući cili danuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2362
21.11.2010 9:56:07   
pepeljuga
Ovdi za sad nije kisa al sve mi se cini da bi moglouser posted image
Ja oko 13 h idem na druzenje sa ejmamomuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2363
21.11.2010 10:03:36   
CallamityJane
user posted image Bokic cure evo i mene
Vrijeme nikakvo, sugavo da ne moze biti sugavije, ona moja jutros u 6h mi je igrala po glavi, evo sad spava kao andjeo, ali danas nema spavanja, tesko meni mozak ce mi na slamcicu ispiti user posted image
Kako vasi momcici?

Neposredna veza do poruke: 2364
21.11.2010 10:06:43   
pepeljuga
A CJ i kod tebe veselouser posted image
Meni R upravo kuka da bi vaniuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2365
21.11.2010 10:14:24   
CallamityJane
Ajoj i ja bih reci mu, hajde docu ja pa cu ti utrapiti Disney a ja vodim momcica vani, svakako je Disney trebala biti decko savrseno cemo se nas dvoje snaci user posted image

Evo odgovorila sam na onu temu o djeci, mislim da sam bila kulturna i odmjerena user posted image ,
sinoc sam mislila da cu poceti rigati vatru kako me je izbacilo iz takta

Neposredna veza do poruke: 2366
21.11.2010 10:15:36   
cuba
CJ jutro, nemoj se živciratiuser posted image  imaš svoju Disneyuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2367
21.11.2010 10:16:16   
pepeljuga
Ma CJ nemoj se uzrujavatiuser posted image mene vise nista ne izbacuje iz taktauser posted image user posted image user posted image

A dovedi tu slatkicu,cuvam i nju bez zamjene a ti se mos malo ici utegnutiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2368
21.11.2010 10:24:32   
pepeljuga
Ja vas pozdravljam,idem oprat kosu i spremat rucak,javim se posliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2369
21.11.2010 10:24:59   
CallamityJane
Evo ustala gospodjica i nosim ja nju iz kreveta i tepam joj, draga moja guzla, mamin guzlo najsladji na svijetu, a ona ce nje, nje, na cvetu,  kazem ja ma na svijetu, ona ce opet nje, nje, na cvetuuuu user posted image
Eto ona bi da je na cvetu a ne na svijetu....

Neposredna veza do poruke: 2370
21.11.2010 10:27:41   
cuba
Pepe ćaouser posted image

CJ znači Disney bi na cvijetakuser posted image  pa neka cure

Neposredna veza do poruke: 2371
21.11.2010 10:31:15   
novamama
hej, CJ, jesi se naspavalauser posted image , ja bogme nisamuser posted image user posted image

tvoja disney je ustvari Palčicauser posted image , zlato jedno!!!

cuba, ma bubani je i tih dana se sve poremeti, ubrzo će on opet uloviti pravi ritam....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2372
21.11.2010 10:35:46   
CallamityJane
Uf ja jesam, toboze user posted image  Budila me je u 6h a mislim da je bilo pokusaja i ranije ali se mama sada samo okrene na drugu stranu, a ona sirotica se zavuce pod moj poplun jer je vec u 6h bila gola, golcata, znaci da se vec prije probudila i skinula sve sa sebe user posted image  i tako ona dodje pod moj pokrivac i mene je mazila po glavi i mazila nos od moj nos a ja sam hrkala sve u 16-est i tako je valjda i ona nekako zaspala.... Cula sam da mrmlja sebi u bradu, nece, mama, nece, nece ustati, Disney pava nece  user posted image
Preslatka mi je ovih dana user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2373
21.11.2010 10:36:54   
cuba
Evo mi prijateljica i njena malena dolaze na ručakuser posted image user posted image user posted image
ajde bar nećemo biti sami cili danuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2374
21.11.2010 10:41:15   
CallamityJane
Ma bravo, imaces i ti drustvo za pricu a i mali Rokic zabavu i drustvo za igru user posted image
Samo nemoj im ponuditi samo integralne stapice da jedu jer ti drugi put nece doci user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!