pakić -> RE: Istine ili ne..? (12.11.2010 9:19:45)
|
Čitam sve ove postove, pa Elenin, i mislim da nije imala namjeru opet uzburkati strasti. Ne branim niti osuđujem nikoga, ali sudjelujući na raji, shvatila sam jedno.... sve mi smo različite, potječemo iz različitih sredina i imamo drugačije poglede na svijet i život. Ja sam takva da puno razmišljam o drugima i sve što napišete, odražava VAS. Ovdje mislim, da je Eleni bilo teško, skupile su joj se neke stvari, i možda je htjela sam od vas čuti koju riječ podrške, razumijevanja.... Slažem se ovdje sa njom, u tome da ni jedna od nas ne može staviti ruku u vatru za ono što će se dogoditi sutra, jer život je nepredvidljiv i često pred nas stavlja najgora iskušenja. A one koje se zaista potuže, kao anonimne ili ne... možda im samo treba potvrda da nisu same u tome što prolaze..da ima još onih koji se muče i kojima život nije čista pjesma... Iako, slažem se i sa time da javni forumi baš i nisu mjesto za iznošenje takvih problema, ali svakome nekad dođe teško, a tipkovnica te ne gleda sa sažaljenjem, papir ti se ne ruga... Ja to razumijem... a ako još jednom pročitate elenin post, možda i vi razumijete....
|
|
|
|