Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Niste a htjeli biste????? 11.11.2010 15:02:26
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: elle1 Recimo ja bi voljela probati neku kavu iz Starbucks caffe-a...tako mi mljac djeluju na filmovima hehhehe .... i ja sam jedva docekala da je probam i kad sam prije 2god. bila na aerodromu u Frankfurtu sam odmah pojurila do njih i kupila sam kavu i slikala se s njome vise puta za uspomenu . bila je skroz dobra a imaju odgraman izbor kava i razno raznih salica i sl. s njihovim loggom, cije su cijene dosta paprene. u svakom slucaju bilo je fora. a ostalo imam ja jos nekih zelja ali trenutno se ne mogu sjetit.
|
|
RE: Niste a htjeli biste????? 11.11.2010 15:32:38
|
|
|
|
katy mama
|
ja bi tako volila onaj doner kebab sto smo jeli u Hamburgu,mislim i ovdje ih ima,ali okus im nije ni priblizan ko tamo pa tortilje koje pravi moja zaova-predaleko je pa "holandsku oblatnu" medene kekse,uh naslo bi se tu stvari...samo da me posalju gore
|
|
RE: Niste a htjeli biste????? 12.11.2010 9:28:34
|
|
|
|
pakić
|
Joj, zvrk, čitaš mi misli, i ja na to prvo pomislila
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 12.11.2010 10:10:51
|
|
|
|
Bebys
|
o da NA TAJLANDU IMA HRANE..koje ovdje nema...a odlicna je...mmmmmmmmmmmm ali tamo otici ...to je jako jako daleko... e da ali ne samo hrana ja sam zvijela u stuttgartu...godinama...i volim ga jako i zelja mi otici tamo ali nevjerujem..samo u prolazu...
|
|
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 12.11.2010 16:55:50
|
|
|
|
NIKy
|
super pitanje...uvijek sam bila aktivna,voljela putovati,istraživat,adrenalin itd...tako da sam i prošla fear factor u buenos airesu u argentini,SP u atletici u helsinkiju u finskoj,miss sporta kad je pobjedila s.hohnjec,miss motora, challenger- prošla pola hrv tj 360km na biciklu,pješke,kajakom,plivanjem...itd... tako da mi je želja vidjeti malo još svijeta,istraživati gradove itd..ali ne ovisim o tome...ne treba se desiti... takvog sam duha i to me privlači,ali to je to ::))
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 12.11.2010 17:00:02
|
|
|
|
Gianna
|
Otišla u Brazil i naučila portugalski i talijanski, oožavam ta dva jezika... Mlada sam, možda čak i uspijem ....
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 12.11.2010 17:08:03
|
|
|
|
mala pcelica
|
otišla sa Balkana zauvjek
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 13.11.2010 15:27:19
|
|
|
|
Ninaa
|
Otputovala na Kubu dok je još Castro živ toliko me ta zemlja privlači da vam ne mogu opisati. Da mi netko donese onaj izvorni njemački lebakes (neznam kak se to piše) to mi je tak fino a kod nas ga nigdje nema.
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 13.11.2010 18:12:47
|
|
|
|
NIKy
|
haha,dobra!! mlada si,stigneš još!!! poslije ćeš žaliti... moja seka otišla sa 18god u njemačku i nije se vratila(samo posjeti),sad ima36god...
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 13.11.2010 19:04:12
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: leilany 1.put oko svijeta.... 2.istetovirat cijelo tijelo 3.htjela bi bit samurai i biti u kuci letecih bodeža ovo je top 3... he he jesi me nasmijala.. a ja bi letjela avionom pravac do xx..to mi je jedina želja...he he.
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 13.11.2010 22:29:53
|
|
|
|
mamacita
|
Htjela bi imati pravi pravcati medeni mjesec sa muzem... no kud s djecom za to vrijeme ... mozda to ostvarimo kada se sva djeca osamostale , pa mi onako solo, malo stariji , u jos dobroj formi , odemo nekud i uzivamo na mjesec dana.
|
|
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 14.11.2010 8:47:04
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica otišla sa Balkana zauvjek i upoznati Vin Diesela
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 14.11.2010 14:30:03
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Otputovala na Kubu dok je još Castro živ toliko me ta zemlja privlači da vam ne mogu opisati. Da mi netko donese onaj izvorni njemački lebakes (neznam kak se to piše) to mi je tak fino a kod nas ga nigdje nema. Ti kao da si moj klon, puno toga imamo zajedničko. Mislim da sam taj Lebekase vidjela u Lidlu.
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 14.11.2010 17:23:51
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ja ovako na prvu nemam bas nikakvih zelja Bar ne takvih kao sto su vase... Ja bih zeljela da napokon uspijem kupiti vlastitu kucu negdje na samoj obali mora koja ce imati malu privatnu plazicu, bas sam skromna zar ne
|
|
|
|
RE: niste a htjeli biste????? 16.11.2010 13:27:51
|
|
|
|
Mishek
|
Vidjeti Irsku, Škotsku, Tajland i Kanadu. Vidjeti kako zora rudi nad Taj Mahalom. Biti mršava.
|
|
RE: Niste a htjeli biste????? 16.11.2010 21:42:07
|
|
|
|
Zvonki
|
Toliko toga nisam
|
|
RE: Niste a htjeli biste????? 16.11.2010 21:52:21
|
|
|
|
mariola
|
Voljela bi posjetiti Pariz. Nadam se da ćemo uspjeti kroz dvi godine, dok još budem na porodiljnom A od hrane sigurno više nikad ne bi jela suši
|
|
RE: Niste a htjeli biste????? 18.11.2010 20:59:04
|
|
|
|
lillyfee
|
Meni treba novi auto. Ja bi tako rado nesto veliko i sigurno, nesto kao onaj Hummer! Da izgleda kao tenk na cesti. I da imam dva parkirna mjesta, da stane u garazi
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!