inesica -> RE: moja torba je spremna (15.11.2010 20:30:47)
|
IZVORNA PORUKA: mamino zlateko evo što je sve u torbi : ogrtač 3 spavačice 2 mala i jedan veliki ručnik japanke papuče 2 grudnjaka za dojenje jastučići za dojenje 4 pakiranja uložaka 1 pakiranje nočnih uložaka čarape gačice,jel mi bas trebaju one jednokratne?? nisu mi baš nešto dezodorans gel za tuširanje,šampon češalj šminka ( puder,olovka za oči i sjenilo) toaletni papir vlažni toaletni papir vlažne maramice tablete protiv bolova,jer nisu baš darežljivi kod nas u bolnici,tak mi reklo par cura tajce pelene a kad krečem u bolnicu : fotić,dokumentacija,mobitel,punjač,keksi,voda ( to sam napisala na papirić i zaljepila na torbu) stvari za povratak kući za mene i tenu su u košari ako sam nešto zaboravila,molim pomoć Ne moras koristiti jednokratne ako ne volis, stavi always i gore onaj vatirani ulozak, i to bi trebalo biti OK. Zaboravila si cetkicu i pastu za zube, ako se ne varam. Sto ce ti sminka, nije to izbor za miss... Slazem se s curama u vezi kreme za bradavice, ne treba ti. Radije prouci tehniku dojenja, ako krenes od pocetka kako treba, ne bi trebala ni imati problema. Svakako savjetujem ne koristiti dezodorans, to bi bebicu moglo zbuniti, tek se treba naviknuti na tvoj miris. Ozbiljno! Lijep porod ti zelim :)
|
|
|
|