danery -> RE: Posuđivanje robice (22.9.2013 11:01:47)
|
mda,baš sam htjela otvoriti temu,kad eto je [sm=smiley36.gif] ne,nije nova beba na putu [sm=smiley1.gif] nego sam htjela pitati jeste imali neugodnih iskustava da vam robicu ne ne vrate,nego proslijede dalje nekom trećem i petom iako ste rekli i naglasili da vam treba za vaše buduće dijete ili nekome u familiji?dakle,svakako da vam vrate? mene jučer frendica pogledala kao da sam s marsa pala kad sam ju zamolila da mi vrati oblekicu koju sam joj posudila za curicu ako je prerasla (a prerasla je davnih dana,skoro je godinicu staro dijete),kao,pa ti si to meni dala.... a naglasila sam joj da joj posuđujem te male stvari jer nije to obleka za dijete koje hoda pa znam da to nema smsla baš davati na posudbu,kako moja podere,i drugi će.... uglavnom,ta je robica na par strana i sad se ona duri kako će morati tražiti natrag.... ukratko:kako ideš davati dalje nekome tuđe stvari ako znaš da je posuđeno??svašta....ja to onda ne bi ni uzela ako mi ne bi pasala posudba,kupila bi i mir,pa dilaj dalje po volji....
|
|
|
|