|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: euforija:))
18.11.2010 10:28:56   
pako
napišem priču i izbaci me.....user posted image
veselim se jako....ove godine Patrick kuži sve i veseli se jako dedi mrazu, a Mateu je prvi Božić user posted image
a i 12 i 1 mjesec su nam puni rođendana,moj,mm,mamin,tatin,burazov ima ih još user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu bellly)
Neposredna veza do poruke: 26
18.11.2010 10:33:33   
mama mery
user posted image user posted image kod vas je veselo zimiuser posted image user posted image

nama ce dida( moj tata) koji radi i finskoj dovesti djeda bozicnjakauser posted image
tata dolazi za bozic i vec je dobio naredbe od djeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 27
19.11.2010 19:56:34   
NIKy
ja već par dana puštam na kompu svojoj 3.mjesečnoj curici od walt disneya christmas songs... obožavam te božične pjesmice... predivno!!! i ja jedva čekam...

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 28
25.11.2010 9:49:16   
tina0310
cure moje,jutros je kod nas pa takav mraz da je predivno,ka da je sniguser posted image

ja sav već postavila mirisne svićiće(cimet naravno) i na vratima stavila malog anđela,čisto nako da nas čuva...a mislila sam još neke sitnice al sam toliko uzbuđena oko preseljenja da nemogu ni ručak u miru sprematuser posted image

za koji dan idem u potragu za pravom čizmicom(čizmetinom)user posted image jako smo uzbuđeni,ovo nam je 1 sv nikola....jedva čekam njegov osmijeh i veseljeuser posted image

al pošto je user posted image mala,mami i tati ove god idu slatkišiuser posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu NIKy)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!