RE: Ide Sv. Nikola, kupi djecu u kola.... (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

leilany -> RE: Ide Sv. Nikola, kupi djecu u kola.... (5.12.2010 21:01:27)

Dobila je za Nikolu motor na akumulator,konjica-njihaljku.,slatkisa brdo...
i jos ce sutra dobiti,jos neznamo sta[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

katy mama -> RE: ide Sv. Nikola, kupi djecu u kola.... (5.12.2010 21:22:59)

cizmica na prozoru sa nesto slatkisa(nisam smjela puno stavit jer je juce vec dobio,a i ujutro onda nece biti nista od dorucka)

kad krenem spavati stavit cu mu poklon,kupila sam mu neku kucicu sa oblicima,nadam se da ce mu se svidjet

Ninaa -> RE: ide Sv. Nikola, kupi djecu u kola.... (5.12.2010 23:29:13)

Kod nas pun prozor, danas u crkvi je dobila šibu i mali kišobran i bojala se svetog Nikole. Kod bake i prabake je već bio danas jel baka ima roćkas i dobila je prekrasnu kapu i šal i brdo  slatkiša koje sam morala posakriti. Kod nas je na prozoru slatkiše i kupila sam joj kadicu za bebu i iima pribora za jelo za bebu. Inače u petak smo kupili Bumba, jaknu cipelice i trenirku pa je onda to sve od svetog Nikole jel je mm dobio novce za sv. Nikolu. Još sutra moramo kod tete pokupiti i kod strine poklone tak su nam rekle da iz vrtića krenemo s vrećom,a i u vrtić stiže Nikola u 9 sutra.

natalijax -> RE: ide Sv. Nikola, kupi djecu u kola.... (5.12.2010 23:48:51)

mog čeka čizmica na kutnoj,tek če moć vidjet kad doručkuje,nesmijem ni pokazat inače če bit frka,u danas je dobio slazkiša i slatkiša,kapicu i šal od moje mame,auu a što nas sutra još čeka

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]