|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Firma daruje djecu
13.11.2008 10:41:48   
Florijan Jakov
Daruje li vaša firma djecu zaposlenika za blagdane, u bilo kojem obliku - novci, pokloni, predstave??

Od kako ima FJ firma mi daje bon za Magma trgovine, tamo djeci kupimo što želimo/ trebamo, te poklone zapakiramo u veliku vreću i djeca ih dobivaju na druženju sa Djedom mrazom, koje slijedi nakon predstave.

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Firma daruje djecu
13.11.2008 10:43:18   
Puli
mi dobijemo novac mislim da je 500 kn i neke slatkiše uz to

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
13.11.2008 10:52:17   
maja
E baš sa mužem sad pričam o tome...inače su njegovi dobivali za dijete 500 kn...ali pošto je to državna firma hoće li ove godine i birti darova...pitanje je??? A bilo bi tako lijepouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 3
13.11.2008 10:52:44   
tiha
kod mog mma svi dobijemo nesto tocnije svasta....mm radi u danskoj firmi a oni prave domjenak vecera i dode djede bozicnjak sa velikom kocijom---tocnije prikolicu presvuku crvenim platnom i svi darovi gore. jedva su gurali prosle godine i za bozic su dobili velike plasticne kutije s poklopcem a unutra suhomesnatog stvarno svega,vino,maslinovo ulje,sampanjac,fileti slanih incuna,masline...kutija je bila teska 20 kg a djeca su dobili znaci po djetetu 2 kg milka cokolade! a za tate je bilo jos iznenadenje 500 kn na placi....mi jedva cekamo bozicc

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 4
13.11.2008 10:55:20   
tonkica
Moja firma isto daruje za Sv.Nikolu u obliku novca. Sad, budući smo mi Miu prijavili prek firme od MM ne znam da li to i u tom slučaju vrijedi? Budemo vidjeli... 

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 5
13.11.2008 10:59:51   
Anoniman
He, Danci....user posted image
Ja sam radila u belgijskoj firmi prije trudnoće... nema čeg nema... a sad...user posted image  

Ali zbilja nije u redu tako srezati sve, pa i poklone za djecu! Nek srežu sebi u saboru i vladi a ljude nek puste da žive! Nije isto ako on ima plaću od par desetaka tisuća kuna ili moj muž koji sam radi i ima 3500 kuna!!! I ima troje djece!

Inače, kod muža u firmi su svake godine bili pokloni za djecu, skromni, ali je svatko dobio nešto. A ove ćemo vidit.

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 6
13.11.2008 11:03:08   
tiha
dobijemo stvarno puno ali zato nema nista za nikolu ni za uskrs....ali drago mi je sto barem djeca dozive susret s djedom bozicnjakom a moram priznat oni su to tako stvarno izveli da sam se i ja vratila u djetinjstvo i sjetila se kako je bilo kada sam ja vjerovala u djeda! meni su suze krenule prosle godine jer nisam mogla vjerovat da smo napokon dobili nesto za bozic jer u nassim firmama mozes samo dobit nogom u guzicu!

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
13.11.2008 11:07:23   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: tonkica
Sad, budući smo mi Miu prijavili prek firme od MM ne znam da li to i u tom slučaju vrijedi? Budemo vidjeli... 

Kod nas daruju bez obzira na koga je djete prijavljeno, FJ je isto na mm-a prijavljen pa kod mene dobije, a kod njega ništa.
Mislim da je to do politike firme, a ovo na koga je prijavljeno mislim da se pita samo u državnim firmama.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 8
13.11.2008 11:17:36   
Dajana
U mojoj firmi svatko dijete dobije novac (500 kn) pa im od toga kupim prekrasne poklone za Božić ispod bora. I zaposlenici dobiju neki poklon u vrećici.user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
13.11.2008 11:26:01   
Puli
I zaposlenici dobiju neki poklon u vrećici.

i kod nasuser posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 10
13.11.2008 11:28:51   
tonkica
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

IZVORNA PORUKA: tonkica
Sad, budući smo mi Miu prijavili prek firme od MM ne znam da li to i u tom slučaju vrijedi? Budemo vidjeli... 

Kod nas daruju bez obzira na koga je djete prijavljeno, FJ je isto na mm-a prijavljen pa kod mene dobije, a kod njega ništa.
Mislim da je to do politike firme, a ovo na koga je prijavljeno mislim da se pita samo u državnim firmama.

Tko zna, možda se ugodno iznenadim! Znam da su me se sa regresom sjetili iako sam već bila doma na bolovanju, možda tako bude i za Sv. Nikolu? user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

Neposredna veza do poruke: 11
13.11.2008 18:24:23   
Ruža
I naša firma daruje djecu, ne znam kolikim iznosom.
Ali pošto je državna ništa od toga ove godine.user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 12
13.11.2008 18:59:56   
božica
a nepšse dobi nekih 400kn kod mene i kod muža...a ove ja nebum dobila jer sam doma(zamisli)a kod muža ćemo vidjeti

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 13
13.11.2008 22:03:13   
dami
Radim u jednoj privatnoj firmi u kojoj su vlasnici boduli tako da nikad nista nismo dobili, u firmi moga muža daju ali pošto nam je ovo prvi Božić sa djetetom a svi znamo kakve restrikcije uvodi vlada vidjeti ćemo šta će biti od svega toga.Iskreno ne učekujemo baš user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 14
13.11.2008 22:07:48   
BUMBIKA
Moja firma je ove godine prvi put organiziral predstavu za djecu i djeda božičnjaka,pa će dobiti nekakav poklončić.Neznam šta,vidjet ćemo još malo...
Dino isto nije prijavljen na mene pa će dobiti poklon.

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!