Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nove cijene gradskih vrtica 19.11.2010 11:57:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam kolike su cijene u Rijeci, ali znam da ja nisam uspjela dobiti mjesto u DVANAEST gradskih vrtića, a Grad Zg lijepo uzme 18% svaki mjesec, a moje dijete opet ide u privatni. I to je Zagreb. Nije valjda da plaćate 6 puta više nego Zg?
|
|
|
|
RE: Nove cijene gradskih vrtica 19.11.2010 12:02:25
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Ne znam kolike su cijene u Rijeci, ali znam da ja nisam uspjela dobiti mjesto u DVANAEST gradskih vrtića, a Grad Zg lijepo uzme 18% svaki mjesec, a moje dijete opet ide u privatni. I to je Zagreb. Nije valjda da plaćate 6 puta više nego Zg? malo prije sam napisala, a i kod nas postoji samo jedan vrtić, pa ko upadne upadne, svake godine djeca ostaju na čekanju... ja već tri godine plačam 900 kuna , prvo jaslice, a sada vrtić... to je jedini gradski vrtić kod nas, zapravo je uopće jedini... i kome da se ja žalim... (pa da izgubim i to).... za par mjeseci plačati ću dvostruko, odnosno 1900 kn jer su jaslice poskupjele na 976 kn !!!! i tko plača najskuplji vrtić u RH?????
|
|
RE: Nove cijene gradskih vrtica 19.11.2010 13:03:11
|
|
|
|
Thea
|
Sad ću opet ispasti crna ovca na rr,ali ne vidim što je loše u tome. Ako ima obitelji koja ima prosjek 7000 kn po članu,recimo 4-člana obitelj znači da imaju bar 28000 kn mjesečnih primanja pa onda mogu plačati vrtić 2000 kn.. Kod nas je vrtić/jalice 480 kn mjesećno bez obzira na primanja svi toliko plačaju.....
|
|
RE: Nove cijene gradskih vrtica 19.11.2010 13:13:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisi uoće crna ovca. Ako četveročlana obitelj ima primanja 28000 kn, ne vidim zakaj ne bi mogli za vrtić izdvojiti 2000. Da imam toliko novaca, razmislila bi o teti čuvalici ili nešto slično i ne bi se žalila što vrtić poskupljuje. Najžalosnije je što će vlasnici tvrtki sebe prijaviti na minimalac i ispast će da oni nemaju velika primanja. Ja poludim samo kad ispadne da je u Zg sve super, vrtići i jaslice su jeftini, a to je samo deklarativno tako. Svi iz Zg znaju koliko je teško doći (poštenim načinom) do tog jednog mjesta.
|
|
|
|
RE: Nove cijene gradskih vrtica 19.11.2010 13:18:28
|
|
|
|
Thea
|
Pa zato i kažem da mi je ta odluka ok..Oni koji imaju do 1700 kn primanja imaju vrtić besplatno,a kod nas bez obzira jeli ti imaš 1500 ili 1000 po članu moraš plačati vrtić 480 kn...Znam da je teško dobiti mjesto u vrtiću,ali kao što kažeš da imam tako velika primanja radije bi platila tetu čuvalicu i gotovo...
|
|
RE: Nove cijene gradskih vrtica 19.11.2010 13:38:09
|
|
|
|
nike1
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Nisi uoće crna ovca. Ako četveročlana obitelj ima primanja 28000 kn, ne vidim zakaj ne bi mogli za vrtić izdvojiti 2000. Da imam toliko novaca, razmislila bi o teti čuvalici ili nešto slično i ne bi se žalila što vrtić poskupljuje. Najžalosnije je što će vlasnici tvrtki sebe prijaviti na minimalac i ispast će da oni nemaju velika primanja. POTPISUJEM
|
|
RE: Nove cijene gradskih vrtica 22.11.2010 19:00:39
|
|
|
|
Krky
|
Oh, pa to srtriček B. nama tetama sigurno skuplja za veće plaće! I to onaj isti striček koji je donedavno obećavao sve i svašta kao i lijepe, nove vrtiće kako ne bi bilo po 28 djece na dvije tete (odnosno jednu, u jednom turnusu. Baš voli djecu! Sva sreća da su mi twinsi u Maloj školi, pa će bit samo jedan vrtićanac. A ionak ne vjerujem da će to proći!
|
|
RE: Nove cijene gradskih vrtica 22.11.2010 19:22:45
|
|
|
|
lee
|
cure kod vas su vrtiči i uz subvenciju i bez jeftiniji od istre..ovdje kod nas su vrtiči skupi preskupiiiiii...a svejedno subvencije se nedaju za svako djete...svi idemo preko gradskog natječaja na kojem skupljaš nekakve bodove i ti odrediš gdje bi djete dao u vrtič ili jaslice...a kad ode šok...nema subvencije jer imate novaca...eto...nije uredu sve to..ali ako netko ima novaca nije uredu da nema subvenciju...jer eto ima..neka svi budu jednaki..a ne da se djelimo.mi imamo sreču da su kod nas u jaslicama svi jednaki.
|
|
[Obrisani korisnik] 22.11.2010 19:53:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!